| Licurici001 a întrebat:

Am si eu o mica problema conjugala la care incerc sa gasesc o solutie! Eu am o relatie de aproape 5 ani (ne cunoastem din liceu), iar acum avem 20 de ani, respectiv 21. Aseara in urma unei discutii el mi-a zis ca regreta (dar cu alte cuvinte), ca a inceput aceasta relatie prea devreme, ca ar fi vrut sa mai stea vreo 4-5 ani dupa liceu in care sa aiba mai multe relatii de scurta durata. Ma invinovatea pe mine de faptul ca este se afla intr-o perioada monotona, si ca a inceput prea devreme. Recunosc ca eu sunt o fire foarte geloasa, si uneori incerc sa-i spun ce anume sa faca sau cat sa stea la o bere cu baietii. Dupa ce am atins aceste subiecte delicate am ajuns la o concluzie: ca eu trebuie sa scap de gelozie. Insa ceea ce m-a tulburat prea tare a fost ca el practic ma face pe mine vinovata de viata lui monotona si faptul ca acum nu mai poate sa stea cu mai multe fete fara obligatii. Nu stiu ce sa fac in aceasta situatie? Eu sunt o tipa care isi arata mereu afectiunea si da frau larg cuvintelor frumoase. Eu sunt cea care incearca sa-i faca mereu surprize placute, sa il astept cu masa facuta, in cateva cuvinte il accept si cu bune si cu rele. Dar acum nu stiu cat valorez in fata lui dupa aceste afirmatii. Astept sfaturile voastre!

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Buna.
Cred ca prietenul tau e putin constrans de situatie!
Cred ca e genu de om care i place viata si sa se distreze.
Prin faptul ca-i spui cat sa stea cu baietii la o bere,nu faci decat sa-l faci sa se simta lipsit de libertate.
Acum depinde si de el cum gandeste si cum pune problema.
Gelozia e si e ok pana la un anumit punct,dupa apar certuri, concuzii pripite si multe alte chesti incompatibile cu o relatie.
Cand il prinzi in toane bune, incerca sa vobesti deschis cu el pe tema asta.
Unele pesoane au momente cand sunt mai inpuslive si spun la nervi anumite vorbe pe care le regreta apoi.
Poate prietenul tau nu a vorbit serios cand a facut afirmatile de mai sus.
Daca esti cum ai spus mai sus, pari o fata ok.
Mai lasa-l si pe el sa-ti faca suprize si sa-ti demonsteze ca te iubeste.
Multe fete/baieti iubesc orbeste, dar nu se uita ce au langa ei...
O zi cat mai faina!

| Licurici001 explică (pentru ROB3RT89):

Multumesc frumos pentru sfaturi! Chiar astazi cand m-am intors de la servici am fost asteptata cu o cina romantica, la lumina lumanarilor si un pahar de vin rosu happy

| ROB3RT89 a răspuns (pentru Licurici001):

Pentru putin!
Frumos din partea lui, cred ca l-ai subestimat.

2 răspunsuri: