| alexuta4you a întrebat:

Buna tuturor as avea nevoie de un sfat este un baiat in viata mea imi este foarte drag simt ceva special pentru el probabil de aceia i-am permis atatea ne stim de 5 ani am fost si impreuna dar mai mult eram prieteni cu benefici cum spunea el iar acum imi spune ca ar vrea o relatie serioasa cu mine dar eu sunt o fata simpla mai lejera iar el are pretentia ca eu sa ma imbrac mereu elegant cu tocuri vorba lui sa fiu sexy si nici nu asta ar fi problema doar ca mo durut cand mi-a spus ca daca nu ma schimb nu putem avea o relatie.voi ce ma sfatuiti?

5 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa cauti alt baiat. Daca el spune ca ar vrea sa te imbraci altfel, sa fii altfel, inseamna ca pur si simplu nu ii place de tine. El vrea sa fie cu o fata de fatada, ca sa pot spune asa, si nu cauta o relatie serioasa. Daca ar fi vrut o relatie serioasa si-ar fi dat seama ca astfel de relatie implica mai mult decat o fata cu tocuri, care sa fie sexy. Mai ales ca astea sa fie singurele lui conditii. Astea sunt niste conditii superficiale si chiar daca le-ai indeplini, cand ar gasi una mai sexy si imbracata mai bine s-ar uita dupa ea.
Eu cred ca baiatul asta este mult prea superficial pentru tipul de relatie pe care o astepti tu de la el. Mai bine ai incerca sa iti indrepti interesul spre altcineva.

| alexuta4you explică (pentru OoBunnyoO):

Multumesc pentru sfat

| perladunarii a răspuns:

Orice persoana care te vrea schimbata pentru a fi "sexy" sau orice alt motiv dobitocesc nu te merita! Schimbarea trebuie sa o vrei tu, nu sa o faci pentru ca o vrea altcineva!

| CristiGood a răspuns:

Nu te schimba doar pentru ca el asa vrea. Fii tu insuti iar el daca intr-adevar de iubeste si te intelege te va vrea oricum ai fi! Sper ca te-am ajutat