| SupradozaDeDroguri a întrebat:

Buna tuturor. As avea o mica intrebare. Ce s-a intamplat cu tot poporul roman? Chiar am denaturat asa de tare in ultimii ani? Eram mai civilizati, ce s-a intamplat si cum peste noapte? Ne-am transformat in niste falsuri si ma refer in mod special la femeile care apar la tv. Unde au disparut adevaratele motive de mandrie ale Romaniei? Unde sunt persoanele care ne fac sa zambim si sa spunem " Da, suntem si noi romani, la fel ca si ei!" cu mandrie? Deja e o rusine sa spui ca esti roman? A devenit un motiv de scarba asta? Televiziunea o ia razna, oamenii devin din ce in ce mai imbecili si ipocriti... ce s-a intamplat cu noi?
Oricum.La multi ani si astept raspunsurile si parerile voastre!

2 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

S-a întîmplat că de 22 de ani, toți cei care au guvernat această țară au uitat de unde au plecat și că lucrul cel mai important în crearea unei națiuni sănătoase este EDUCAȚIA.
Care astăzi la noi, este admirabilă, este sublimă...dar LIPSEȘTE CU DESĂVÎRȘIRE.
La educație nu trebuie să se facă rabat NICIODATĂ.

| RockNbeer a răspuns:

Nu m-am mai uitat la tv de ceva vreme.si chiar nu vreau sa stiu ce idioteni mai arata pe acolo.
Toti romani vor sa schimbe tara asta, toti vor sa faca din Romania o tara model...dar nimeni nu indrasneste sa faca primul pas.
Despre femeile care apar la tv.nu este nimic nou.asa este peste tot.panarame de astea sunt prin toate tarile laughing, deci nu suntem noi chiar singuri.doar ca noi suntem pe locul 1 laughing
Ar trebui sa spui chestia asta cu "sunt mandru ca sunt roman",prin Franta,Germani, Italia, Danemarca.etc,vei fi suprins cat de repede asi vor coase buzunarele acele persoane care le vei spune chestia asta, dupa acea.ati vor lipi o pancarda pe spate cu textul "HOT!"
Romani.au fost mereu niste imebecile si ipocriti.doar ca acum sunt mai multi.de fapt sunt chiar in crestere genul acesta de omanei.as vrea eu sa stiu cand a fost romanul un om de nadejde, civilizat si etc.
ce s-a intamplat cu noi.pai principala problema la roman a fost ca...a aceptat ca tigaanul(rrom-ul),sa fie si el roman.ei neau facut de rusine in europa, si tot ei ne fac de rusine si la noi in tara.
Se tot incearca educarea lor.dar fara nici pic succes, ba chiar din potriva.sunt din ce in ce multi analfabeti.si celor de la guvern le convine chestia asta.
Daca lor le convine crezi ca putem schimba noi.simplu cetateni chestia asta?
ok.asta este un subiect pe care se poate discuta la nesfarsit.si tot nu putem schimba nimic.