| puppy_7582 a întrebat:

As avea si eu cateva intrebari nici nu stiu cu ce sa incep.Acum 3 zile am primit un bichon havanez, are aproape 7 saptamani, niciodata nu credeam ca o sa tin un animal in casa... dar chiar m-am indragostit de el, e parte din mine, sunt cei mai minunati! Ideea e ca nu prea stiu cum sa ma port cu el, am citit in mare cam despre ce e vorba si sincer incerc sa fiu cat mai silitoare in a respecta cateva reguli in educatia lui, pentru ca inca e mic si vreau sa fie cuminte! e foarte activ, a dormit o singura noapte cu mine, inca nu i-am cumparat un cosulet dar vreau sa il achizitionez curand pentru ca trebuie sa aiba un loc al lui unde sa doarma! Mancarea e royal canin si sincer n-am de gand sa ma uit la bani cand e vorba de el, vreau sa fie cat mai sanatos! Am facut primul vaccin si as vrea sa va intreb care ar fi cel mai bun? cat despre paturica lui, e nevoie de timp, il urmaresc atunci cand isi face nevoile si daca nu face unde trebuie il pun pe paturica sper sa invete! despre baita astept sa mai treaca ceva timp n-as vrea sa raceasca, n-are imunitate si trebuie mare atentie! O alta intreba ar am mai fi in legatura cu vata in urechi, asta n-am inteles:trebuie sa-i pun vata in urechi cand ii fac baita si apoi sa o scot? sau dupa ce ii fac baita ii pun vata in urechi? si inca o intrebare :samponul trebuie sa fie special pentru pui, in functie de rasa, sau cum ar trebui sa aleg samponul? cel deparazitant e bun? astept cateva sfaturi...multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| heiii a răspuns:

@Btzzu nu este adevarat. vaccinurile la cani se fac de la 6-7 saptamani. daca te'ai fi uitat pe orice carnet de sanatate ai sti ca asa e. puppy sa-ti traiasca bichonul havanez. sunt minunati, am si eu unul care 3 luni. in primul rand, ideea cu vata in urechi este o prostie din cauza ca normal trebuie pusa inainte de baie si tinuta pana dupa baie. dar ideea este ca vata oricum se uda iar catelusul tot o sa'i intre apa in urechi. te sfatuiesc sa incerci sa'l speli cu cat mai grija acolo in zona urechilor. si in legatura cu samponul, oricare este bun. nu trebuie sa fie neaparat pentru pui, eu folosesc unul deparazitant. de spalat ar fi bine sa incepi sa'l speli pe la 9 sapatamani. ar fi bine sa'l inveti de mic cu uscatorul de par deoarece sunt foarte sensibili si li se face frig imediat dupa baie. daca observi ca incep sa ii curga ochii, curata'l cu ser fiziologic. se gaseste la farmaciile pentru oameni. multa bafta si sa ai multa grija de el!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ce oras esti si de unde ai cumparat \ primit bichonul? m`ar interesa unul te rog mult raspunde`mi :X!

| oK_4173 a răspuns:

Im legatura cu vaccinul. are 7 saptamani? sa stii ca se face la 8saptamani +! poate fi fatal cainelui!

| XoX a răspuns:

EuroTradeMails