@Btzzu nu este adevarat. vaccinurile la cani se fac de la 6-7 saptamani. daca te'ai fi uitat pe orice carnet de sanatate ai sti ca asa e. puppy sa-ti traiasca bichonul havanez. sunt minunati, am si eu unul care 3 luni. in primul rand, ideea cu vata in urechi este o prostie din cauza ca normal trebuie pusa inainte de baie si tinuta pana dupa baie. dar ideea este ca vata oricum se uda iar catelusul tot o sa'i intre apa in urechi. te sfatuiesc sa incerci sa'l speli cu cat mai grija acolo in zona urechilor. si in legatura cu samponul, oricare este bun. nu trebuie sa fie neaparat pentru pui, eu folosesc unul deparazitant. de spalat ar fi bine sa incepi sa'l speli pe la 9 sapatamani. ar fi bine sa'l inveti de mic cu uscatorul de par deoarece sunt foarte sensibili si li se face frig imediat dupa baie. daca observi ca incep sa ii curga ochii, curata'l cu ser fiziologic. se gaseste la farmaciile pentru oameni. multa bafta si sa ai multa grija de el!
Im legatura cu vaccinul. are 7 saptamani? sa stii ca se face la 8saptamani +! poate fi fatal cainelui!
AdrianaBacescu întreabă: