| Fredie a întrebat:

As vrea sa-mi spuneti daca din experientele voastre personale sau ale celor din jur, ati avut vreodata sentimentul despre sexul frumos, ca in sinea lor, majoritatea femeilor viseaza de fapt sa intalneasca acel fat frumos, care sa fie plin de bani si sa le tina pe ele acasa. Recunosc ca am auzit astfel de opinii de la multi amici, dar si de la destul de multe prietene, ce se trezeau visand cu ochii deschisi, cum il vo rintalni ele pe printul din vis, ce le va tine acasa si in sfarsit nu vor mai trebui sa se trezeasza devreme niciodata in viata lor, vor putea sa si petreaca timpul numai cu activitati placute: lecturi, plimbari, shopping, cinema, etc. Sunt de acord ca in fiecare om exista o anumita doza de lene, de comoditate insa astfel de fete, ma fac sa cred ca parca gena aceasta a lenei, a nesimtirii este putin mai accentuata in cazul lor. As vrea sa sper ca nu sunt deloc toate fetele din acets univers astfel si ca mai exista fete ce chiar isi doresc sa munceasca, sa aiba o cariera, sa fie independente, astfel incat intr o relatie sa nu fie sub nici o forma, dependente de partener. Astept parerile voastre. Multumesc.

1 răspuns:
| Mihαelα a răspuns:

Desigur ca exista: cel putin eu cred ca o viata frumoasa consta in altceva: un fat frumos pe un cal alb este visul fiecarei femei, insa nu neaparat sa stai acasa si sa depinzi in totalitate de el, si la cea mai mica cearta sa-ti umple capul cu reprosuri si diferite prostii, eu cel putin mi-as dori o cariera, un serviciu decent, desigur bine platit, sa-mi pot permite cat de cat strictul necesar si unele mici pretentii pe care le are orice femeie, sa nu rog pe cineva sa-mi satisfaca o pofta sau sa-mi cumpere un lucru, si de ce nu acel fat frumos ar putea sa vina sa ma ia de la servici cu o floare sau cu un zambet pe buze si sa ma intampine in acest mod, decat sa ma gaseasca mereu in casa, citind, lenevind, si stresata, deoarece leneveala si lipsa de ocupatie poate deveni cu timpul ceva foarte stresant si daunator sanatatii big grinbig grinbig grin