Buna. Da normal ca am auzit de el, eu chiar am votat cu el anul trecut(eram 99%sigura ca el v-a castiga eurovisionul anul trecut ), este un baiat foarte talentat, modest si frumusel.Multumesc pentru. site.
Da, stiu cine e Alexander Rybak dar nu sunt o fana de a lui. Si sincer, niciodata nu am fost curioasa sa ascult alta melodie in afara de fairytale
Acum cam o saptamana am dat pe youtube de mai multe melodii cu el si mi-au placut foarte tare.
oricum baiatul e talentat si bonus e si dragut!
Tks pentru site! il voi vizita
Nu-mi place de el, e un fel de Harry Potter al muzicii norvegiene, e prea copilaros si stupid, nu mi se pare nici ca arata bine ( ba dimpotriva, are o moaca enervanta), dar macar e original in muzica si stil.
Bravo lui ca a castigat anul trecut, dar pentru mine ramane un artist slab. Si enervant.
Alexander Rybak hmmmm. Da am auzit de el de pe la o colega. si am inceput sa ma interesez. Dupa am ascultat si alte melodii(acum le stiu pe toate) aa da si acum astept noul album am ascultat cateva demo-uri din melodii dar altceva e cand le asculti integral... (sunt si pe youtyube cateva din melodiile noi din concerte, presupun ca tu stii dar poate ii ajut pe ceilalti :d)
Emanuela347 întreabă: