| Curious2 a întrebat:

Buna tuturor, ati vrea sa traiti intr-o alta societate, in afara de cea romaneasca?
Daca raspunsul este da, va rog sa argumentati, iar daca raspunsul este nu va rog, de asemenea, sa argumentati.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

In societatile nordice.
toata lumea respeta regulile
fiecare isi vede de treaba lui si nu ii pasa de capra vecinului
si nimanui nu ii pasa de religie

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Imi e indiferent.
(aici nu ai zis sa argumentam tongue )

| LPCTSTR a răspuns:

Prefer sa nu traiesc in nicio societate, eventual sa nu traiesc deloc, toate au neajunsuri si compromisuri de ordin etic sau logistic. Cum inca traiesc si, uite, sunt in mama Romanica, raspunsul meu este "nu". Aici este ca in zona aceea "confortabila": distantat de saracia extrema intelectala si economica din Africa si pe urmele distante ale grotestii socitati americane, rusesti, chineze, indiene, coreene, etc., cu tot caldaramul de norme si proceduri ale fiecarei parti in parte; aici este caldut, relativ bine, posibilitati marunte, dar existente, departe de conflicte majore ce s-ar putea lasa cu-n "Al 4-lea Razboi Mondial", cu potential relativ si o nevoie acerba de campanii pentru constientizarea in masa.

| ceafostodata a răspuns:

Mi-ar plăcea sa trăiesc în societatea rusa sau britanica. Rusia deoarece în ciuda corupției imense, este o tara cu o cultura și istorie foarte frumoasa și mi-ar plăcea sa vad cum este aceasta tara slavica. Anglia deoarece chiar dacă englezii au ei defectele lor totuși sunt o societate culta și mult mai calma, de asemenea cu o cultura și istorie.