Nu stiu cum sa-ti spun eu da la mine chestia asta merge. Uite de exemplu.
Intr-o seara nu puteam sa dorm ascultam o melodie in continuu. Tot ce zic eu s-a intanplat cam prin ianuarie... Eram singura in camera era ora 3 dimineata. Si am inchis melodia am luat chitara evideent nu aveam ce face si cantam o melodie de-amea preferata. Imi doream ca un baiat din scoala de la mine sa stie sa o cante. Sa fie un baiat cu plete crete si cu ochii verzi intens. Prinsa in somn am adormit. Au trecut cateva saptamani bune, aceea fusese doar o dorinta dar cand a inceput semestrul II a venit in clasa paralela la mine un baiat, cu o ceara si ghiozdanul in spate. era asa cum mi-l imaginasem eu in seara aia, iar melodia mea preferata la chiatara o canta el refugiant pe un coridor al scolii intr-o recreatie. Si mi s-au mai intamplat asa multe.
Incearca ca atunci cand ai ceva ce vrei sa se implineasca nu accentua totul pe ea. doar tu si dorinta ta. lupta si gandeste-te ca o sa se implineasca... nu stiu dar la mine merge chestia . xoxo
Tuff.
Da merge. Deci fii atenta cum am patit eu acum 2-3 zile si nici acum nu-mi vine sa cred.
Tot ma gandeam la un tip, si asa inainte sa adorm tot ma gandeam ca ma ia in brate, chestii din astea, chiar mi-l imaginam si cum e imbracat. Eu imi imaginam ca ploua, iar eu eram uda fleasca, iar el a venit si m-a luat in brate, iar apoi ma gandeam ce tare ar fi sa ma si sarute.
Si m-am gandit doar de 3 ori la asta, de fiecare data la fel, si foarte puternic. Iar ieri, si alalaieri cand am vazut nu-mi vinea sa cred. S-a intamplat exact asa cum mi-am imaginat.
AndrewTate7789 întreabă: