| Rue a întrebat:

Buna tuturor care citesc asta happy
Ma gandeam daca voi cei specializati in legea atractiei sau in materializarea dorintelor ma puteti ajuta.
Oare se poate ca daca iti doresti sa existe o anumita persoana, dupa anumite criterii (un anumit par, o anumita culoare de ochi, o anumita varsta, o anumita zodie si zi de nastere, un anumit nume etc.), acea persoana sa existe si sa te intalnesti cu ea? Adica din cate stiu eu despre aceasta lege a atractiei ti se cere sa fii cat mai explicit... big grin
Pare o dorinta cam incredibila sa iti doresti o asemenea persoana cu anumite "lucruri"(sa le numesc asa), sau este posibila materializarea ei? Aveti vreo intamplare de genul pe care mi-o puteti povesti? Sau cum putem sa invatam sa folosim mai bine aceasta lege, fiindca aproape de fiecare data cand o foloseam pe o dorinta, nu prea functiona :/...

4 răspunsuri:
| Tufuu24 a răspuns:

Nu stiu cum sa-ti spun eu da la mine chestia asta merge. Uite de exemplu.

Intr-o seara nu puteam sa dorm ascultam o melodie in continuu. Tot ce zic eu s-a intanplat cam prin ianuarie... Eram singura in camera era ora 3 dimineata. Si am inchis melodia am luat chitara evideent nu aveam ce face si cantam o melodie de-amea preferata. Imi doream ca un baiat din scoala de la mine sa stie sa o cante. Sa fie un baiat cu plete crete si cu ochii verzi intens. Prinsa in somn am adormit. Au trecut cateva saptamani bune, aceea fusese doar o dorinta dar cand a inceput semestrul II a venit in clasa paralela la mine un baiat, cu o ceara si ghiozdanul in spate. era asa cum mi-l imaginasem eu in seara aia, iar melodia mea preferata la chiatara o canta el refugiant pe un coridor al scolii intr-o recreatie. Si mi s-au mai intamplat asa multe.

Incearca ca atunci cand ai ceva ce vrei sa se implineasca nu accentua totul pe ea. doar tu si dorinta ta. lupta si gandeste-te ca o sa se implineasca... nu stiu dar la mine merge chestia happy. xoxo

Tuff.

| Damian a răspuns:

Fi realista, chestile alea sunt numai minciuni

| trilulilu_6197 a răspuns:

Da merge. Deci fii atenta cum am patit eu acum 2-3 zile si nici acum nu-mi vine sa cred.

Tot ma gandeam la un tip, si asa inainte sa adorm tot ma gandeam ca ma ia in brate, chestii din astea, chiar mi-l imaginam si cum e imbracat. Eu imi imaginam ca ploua, iar eu eram uda fleasca, iar el a venit si m-a luat in brate, iar apoi ma gandeam ce tare ar fi sa ma si sarute.

Si m-am gandit doar de 3 ori la asta, de fiecare data la fel, si foarte puternic. Iar ieri, si alalaieri cand am vazut nu-mi vinea sa cred. S-a intamplat exact asa cum mi-am imaginat.