| Rue a întrebat:

Buna tuturor care citesc asta sad (stiu ca am mai pus odata asta, dar sunt curioasa si vreau mai multe rasounsuri xD)

Ma gandeam daca voi cei specializati in legea atractiei sau in materializarea dorintelor ma puteti ajuta.

Oare se poate ca daca iti doresti sa existe o anumita persoana, dupa anumite criterii (un anumit par, o anumita culoare de ochi, o anumita varsta, o anumita zodie si zi de nastere, un anumit nume etc.), acea persoana sa existe si sa te intalnesti cu ea? Adica din cate stiu eu despre aceasta lege a atractiei ti se cere sa fii cat mai explicit...

Pare o dorinta cam incredibila sa iti doresti o asemenea persoana cu anumite "lucruri"(sa le numesc asa), sau este posibila materializarea ei? Aveti vreo intamplare de genul pe care mi-o puteti povesti? Sau cum putem sa invatam sa folosim mai bine aceasta lege, fiindca aproape de fiecare data cand o foloseam pe o dorinta, nu prea functiona :/...

2 răspunsuri:
| Sile_6892 a răspuns:

Toti baietii doresc ca fetele sa fie frumoase, inteligente si sexy. Mai rau este ca si fetele isi doresc acelasi lucru si fac tot ce este posibil sa atraga atentia prin imbracaminte, coafura, etc... Cel mai bun lucru ar fi o discutie sincera intre cei doi tineri in care sa spuna ce doreste fiecare de la partenerul sau.

| CristianPreda a răspuns:

Da,este posibil! Pentru a se intampla ce iti doresti, trebuie sa te gandesti mereu la acel lucri si sa te imaginezi ca si cum deja s-a intamplat ceea ce iti doresti! Eu asa am ajuns la olimpiada la franceza la faza nationala! Sper ca ti-am fost de ajutor! :*