Http://www.alegesanatos.ro/......-3393.html
Insa as adauga: proteina de soia nu are ce cauta, ca doar nu mancam salam cu soia; smantana si laptele praf sunt folositi ca potentiatori de gust, iar nu au ce cauta produsele lactate amestecate cu carne (ficat); in plus la puii aia saracii crescuti la combinat probabil ca ficatul este semicirotic. Eu nu ti-as recomanda pateul de pui facut industrial.
Unde as putea gasi o varianta mai sanatoasa?
Foarte buna intrebare! daca esti din Bucuresti, la Obor, in hala noua la etaj (rasfat se chema magazinul, acolo mai este un magazin delicatese si tot acolo este si un magazinul unguresc) Ce-i drept n-am intrebat de ingrediente, dar au si pate de gasca, rata si vietel. Gustoase.
Varianta doi ti-l faci singur, nu-i atat de greu. dar iarasi daca n-ai un pui mai putin indopat, mai bine fa-l din vitel sau porc este mai sanatos.
Voi, bucurestenii, va permiteti rasfaturi.
In judetul meu, lumea nu isi prea isi permite nici un pateu normal din comert.
Fara al doilea isi
Mda, la Bucuresti curg banii pe strazi cand ploua, iar noi luam doua trei galeti, sa aducem in casa. Pateul de care-ti zic este 40 de lei kg. Scandia este 30 de lei. Da este un plus de 1.5 lei la 120 de grame. Totusi, ai dreptate, daca nu ai leul ala, nu ai cum sa-ti cumperi. Atunci ramane solutia sa faci pateul.
Da' din ce judet esti?
Compatariv cu Botosani si Vaslui...e un trai mult mai bun.
Timpul este limitat, insa e o ideea buna.
Ma intereseaza cel de pui, ficatul de pui fiind foarte bogat in magneziu.
Ingredientele sunt diversificate. Unele au ingrediente premium si altele au resturi.Pateul ramane pateu. Pofta buna! Bafta!
cristi_8798 întreabă:
croissant întreabă: