Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima, pentru ca una din ele chiar va fi.(Jeremy Schwartz)
Sa ma tin bine cand prind ocazia sa intru ca sofer pe camion apoi totul e bine avand bani si tot ce vreau dar ma limit la ceva si nu mai zic din nou ce e.
- Nu am doar unul, dar unul dintre ele este: ""Nu înceta niciodată să zâmbeşti, nici chiar atunci când eşti trist, pentru că nu se ştie cine se poate îndrăgosti de zâmbetul tău." Gabriel José García Márquez
Numai bine.
P.S.: Dar al tău?
Am auzit un motto foarte fain zilele trecute: "Totul va fi bine pana la final, iar daca nu va fi atunci nu este finalul "
Lumea trece și dorința ei la fel, dar cine face voința lui Dumnezeu va rămîne pentru totdeauna.
"Nu este nebun omul care da ceea ce nu poate tine pentru a castiga ceea ce nu poate pierde."
("He is no fool who gives what he cannot keep to gain that which he cannot lose." -Jim Elliot)
Voi avea prieteni vesnic, imi voi ierta dusmanii si le voi oferi inca o sansa la prietenie
Pai la mine e un cantec:I beleve in you
http://www.youtube.com/watch?v=AQ2ksIW3HsA
O fi cantec dee dragoste dar, e un adevar, imi bien spus motto!
The truth is you don't know what is going to happen tomorrow. Life is a crazy ride, and nothing is guaranteed.
Selena54 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: