| Thecurious a întrebat:

Buna tuturor, ce argumente i-ati aduce unui elev ca sa invete limba engleza?

14 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Căci fără limba Engleza nu poți să vezi documentare de calitate care dovedesc că Dumnezeu ne-a creat.

| Andrei200202 a răspuns (pentru Celcestietot):

Ești cumva fanatic?

| Celcestietot a răspuns (pentru Andrei200202):

Depinde la ce te referi când spui „fanatic". Eu sunt cel pasionat de Dumnezeu, eu sunt cel ce umblă în adevăr, eu sunt cel care îi dovedește pe atei de fiecare data, eu sunt Celcestietot.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Celcestietot):

Is curios de documentarele alea.

| darrio2007 a răspuns (pentru Celcestietot):

Stii si ce ingroapă pisica?

| Celcestietot a răspuns (pentru darrio2007):

Da, pot vedea prin pamant, am darul elementelor.

Braaavo!

| Celcestietot a răspuns (pentru darrio2007):

Multumesc, apreciezwinking!

Pentru puțin!

| Celcestietot a răspuns (pentru anonim_4396):

Iti dau in privat.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Celcestietot):

Hai ca am gasit cateva faze care prezinta Logica lor : Deci au gasit fosilele tuturor animalelor impreuna cu fosilele dinozaurilor. Iar fosilele animalelor aratau identic ca cele de azi https://youtu.be/qHRYnm_J4ts?t=143 Analizeaza logic afirmatia asta. Ce sanse de credibilitate are.
Sau la faza de la inceput cu adancimea unde s-au gasit scheletele animalelor g-> ei dau vina pe nivelul cresterii apei. https://youtu.be/qHRYnm_J4ts
Insa nu se gandesc ca poate adancimea se datoreaza vechimii in sine. primele Animalele au murit acolo dupa milioane de ani mediul s-a schimbat speciile care au venit dupa normal ca scheletele lor sunt mai sus.
DAR FAZA TARE E ASTA : S-AU SUFOCAT Cum pana mea sa se sufoce cand extrem de multe specii marine de mare adancime nu ies niciodata la suprafata traiesc la km buni sub apa.
Iar mai incolo spun ca toate speciile din antichitate sunt identice cu cele de azi : Si prezinta cateva specii ca liliecii, sau crocodilii care si asa sunt renumiti ca exista din perioada dinozaurilor.
Am analizat, am folosit timp personal sa iti raspund.

Insa ma gandesc : Daca teorii de genu le prezinta unei audiente mai inocente, copiilor (sau majoritatii care habar n-are de istorie, biologie etc) este normal ca se creaza fanatici.
Sunt curios de ce au blocat comenturile si aprecieriile.
In 1996 Papa John Paul II accepta oficial teoria evolutiei, cu principiul Ca Dumnezeu a creat elementele necesare procesului evolutiei.
https://youtu.be/5IxV1PeM-mI?t=70

| Celcestietot a răspuns (pentru anonim_4396):

Ok, o sa iti raspund in privat, caci deja terorizam userul cu notificari inutile happy

| Dandinelle a răspuns:

Engleza e o limba standard internationala, in comparatie cu romana, de aia gasesti multe informatii: carti, documentare, conferinte facute in engleza si nu traduse si in romana. De aia e bine sa inveti engleza. Daca vrei sa te informezi (si ar trebui sa vrei sa afli mai mult despre viata) ai mai multe surse de unde sa te informezi in limba engleza.

| Teffan a răspuns:

Ce argumente i-aș putea aduce?
Nu e de la sine înțeles ca în anul 2020, toată lumea cunoaște engleza, măcar la nivel minim, cât sa te descurci sa înțelegi despre ce se vorbeste?

Copilul oricum va învăța engleza, iar înainte de a împlini 16 ani, ar trebui sa o vorbească decent.La 18 ani, un român ar trebui sa aibă o pronunție aproape impecabilă. Asta pentru ca engleza este pretudineni, mai mult decât acum 12-13 ani. Filme, social media, jocuri, muzica, etc.