Ce faci cu mancarea de pisici?
O dau la pisici.
Pisicile carora le dai mancarea nu sunt ale tale, nu?
Exact
Ai +300 puncte.
Mancarica , parfumuri -obsesia mea-, + latelly hainute = rochii + sandale la greu si tigari ca nu se poate fara.
Cam atat.
Nu cheltuiesc banii pe telefoane smechere ca nah prefer sa arat eu a smechera si sa miros asemenea decat sa am doar telefonul smecher si eu sa ma imbrac din Obor si sa miros a fraiera
In principal facturi ca alea sunt cele mai scumpe. Pe locul 2 ar fi mancarea ca in Romania se mananca la fel de scump ca in tarile cu salarii de mii de euro...
Lucruri de ingrijire personala, de stricta necesitate, pentru casa, haine (nu cumpar in fiecare luna).
O iesire in oras dar nu foarte des.
Diferite mofturi/cheltuieli fara rost, din impuls, dar incerc sa renunt la asta.
Cumpar avocado, desi nu-mi place il cumpar doar sa secatuiesc terenurile fertile de apa. La fel si cafeaua, am o gramada de pachete acasa, dar o beau ca sa alimentez sclavia celor din Uganda si Brazilia.
Dau banii pe prostituate doar ca sa sustin o industrie pe baza de sclavie ce ingradeste vointa femeii adesea facand-o dependenta de heroina si "muncind" ca sa isi intretina dependenta.
In rest mancare, facturi, benzina si cam atat, incerc sa traiesc cu cat mai putin ca sa dezvolt industriile agricole de cafea si avocado, desigur si prostituatele, trebuie sa faca si ele un ban.
anonim_4396 întreabă:
RADUCU12369 întreabă: