De Crăciun voi sta cu familia mea acasă, iar de Revelion este posibil să plec la munte sau să stau tot acasă.
Incepand de anul viitor sarbatoriile le voi petrece prin tari straine in parcari cu alti soferi care nu stau langa familiile lor in acea perioada
Relaxant,sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
Mulţumesc frumos. Sărbători Fericite şi ţie!
ar trebui sa ai sarmale si mamaliga nu floricele
Am sarmale cu mămăligă, floricelele sunt pentru filmul pe care îl descarc de pe net.
De dragoste? spune-mi ca nu
Ok.Atunci,nu. )))
Poate dramă, SF sau comedie.
Mmm. daca vrei o drama buna, uita-te la scent of a woman. acum 2 minute l-am terminat de vazut. o recomandare de la cineva de aici de pe site. foarte bun filmul. am crezut ca e o prostie de dragoste, de ani auzisem de film dar abia zilele trecute am vazut un trailar si a trebuit sa vad flimul. e din 92". foarte bun. comediile sau "de groaza" sunt plictisitoaare. mai uita-te la inchisoarea ingerilor din 94" cu morgan freeman. ala da film bun
Mulţumesc frumos de recomandare, acum le descarc. Părerile la final.
Multumesc!
Buna! Pe 24 decembrie astept colindatori (s-a anuntat deja un grup de elevi ai mei), Craciunul il petrec acasa, alaturi de familie si de prietenii apropiati, iar seara de Revelion la un restaurant, in aceeasi companie.
Frumos,sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
Multumesc! Sarbatori fericite si tie!
De craciun prin oras cu prietenii si la plimbare. De revelion plec vreo 5-7 zile cu cortu la munte tu?
Vreau
Nu-ţi dau.
asa e frumos
Pentru că e Crăciunul
Şi trebuie să facem fapte bune
Tot nu-ţi dau
Sa ai pofta!
Mersi.
Păcat că am rămas la napolitane cu ciocolată.