Pai in primul rand sa fi multumit de viata ta, implinit.
Pentru mine a trai bine e sa am familia langa mine, si sa am bani sa o duc bine sa-mi satisfac orice pretentie a mea.
Ce inseamna " a fi fericit "?
Ce faci, ca sa fii fericit?
Ce inseamna fericirea, pentru tine?
Ma refeream la sentiment. Ce fac? Exact ceea ce simt ca este bine pentru mine. Ce inseamna? Ceva necesar, daca este constructiva in bine.
Secretul ca sa trăiești bine și sa fi fericit este sa ai bani și sa faci ce îți place.
Sa fii sanatos, sa ai bani cat sa iti permiti sa traiesti lejer si cel mai important, sa ai oameni in jurul tau care sa te ajute sa te dezvolti ca persoana.
În primul rând sănătate înainte de toate! În al doilea rând să am o conștiință curată, să pun capul pe pernă liniștită noaptea și să mă trezesc fără temeri că am făcut ceva rău și o să mi se întoarcă. Și în al treilea rând să am comfort și stabilitate financiară
Foarte bun raspuns, Cristino, foarte bun.
Asta vrea si maica-mea.
Ce varsta ai?
Sa am mancare, un pat, un acoperis deasupra capului si familia alaturi.Atata timp cat parintii mei sunt in viata, nu am nevoie de nimic altceva
A fi multumit de viata ta si de bunurile materiale pe care le detii, sa nu ai nevoie de lucruri esentiale pentru ca deja le detii
Din punctul meu de vedere, a trai bine înseamnă sa fii fericit, sa fii linistit, starea de bine a psihicului nu se poate compara cu nicio bogăție materială.