Deci nu pot sa cred. Si eu imi doresc tot asta.
Chiar vorbesti serios? :O )
Pe bune.
Ma bucur foarte tare. Inseamna ca esti o persoana deosebita. Trebuie sa ai ceva cultura ca sa il simpatizezi pe Roger Federer.
Eu am vazut mai multe meciuri de tenis.
Si Federer.ei bine, ce pot sa spun? Chiar mi-as dori sa-l intalnesc.
Da, si eu urmaresc fiecare meci al lui. Pe langa asta am o colectie de articole vestimentare, copii dupa cele purtate de el la turnee... Ma doare sufletul acum, cand majoritatea nu ii mai dau nicio sansa, il cred terminat.
Sa-mi trimiti o poza cand o sa ti se indeplineasca dorinta >
Da..Insa eu cred ca mai sunt oameni ca si noi, care il simpatizeaza si care ii urmaresc meciurile.
Care il respecta si si-ar dori sa-l intalneasca.
In legatura cu articolele vestimentare, unde se pot gasi?
Cu cea mai mare placere. ^_^
Gasesti la orice magazin Nike, mai putine la Hervis sau Intersport si pe Internet...Preturile,din pacate, sunt destul de mari.
Ok,iti multumesc pentru informatie si de asemenea pentru timpul acordat.
Mi'a facut placere
Sa gasesc pe strada 79 090 de euro si sa nu-i duc la politie sa-mi ramana mie si sa ma lafai in bani
Mi-as dori ca cei din jurul meu sa vada cat i-am ajutat si sa ma inteleaga.Dar tu ce ti-ai dori?
Pai,printre multe altele mi-as dori sa merg la Paris si mi-as dori ca macar o data sa am ocazia sa cant pe o scena.
Poate le combini si canti pe scena in Paris iar Federer sa fie printre primele randuri
Sa stii ca pentru mine chiar ar fi o realizare.
Multumesc pentru incurajare.
Iti doresc sa ti se indeplisneasca toate visele!
Mersii
Sa mearga lucrurile exact asa cum imi imaginez eu. Si cel mai important: fara consecinte.
Ai putea sa dai exemple? Cam ce ti-ai dori?
Un lucru care as vrea sa il fac in viata asta este sa plec in Afganistan, sa devin un erou, sa raman in istorie, sa primesc o medalie de onoare, si sa mor ca un erou.
Dacă pleci în Afganistan şi te împuşcă ăia pe acolo, mori ca un prost nu ca un erou.
A fi erou implică mai mult decât să vizitezi o ţară străină aflată într-un posibil război.
Si tu prietene ce dorinta ai avea?
Ar trebui să am una?
Nu mi-a plăcut niciodată să-mi planific viaţa. Prefer să fiu luat prin surprindere.
Imi doresc sa cunosc iubirea adevarata, adica sa iubesc si sa ma simt iubita totodata.
Si sa sar cu parasuta
Pai, pentru inceput. As vrea sa il intalnesc pe Tyler Garcia Posey ( joaca rolul lui Scott in Teen Wolf) . Ar fi super tare. As vrea sa imi fac o poza cu Biber, ar fi misto ))). Si as vrea ca macar pentru o zi sa intalnesc un baiat care chiar sa fie sincer . Si o data sa ma fac liliac in cap, doar timp de o ora, vreau sa vad doar eu dezastrul.
anonim_4396 întreabă: