Pana la urma, si profesorii sunt tot oameni.
Si eu sunt ironica, dar faceam, in clasa, cate o burta de ras, uneori, cu elevii, de rasuna toata scoala.
Am avut, insa, si zile in care parca pica cerul pe mine. M-am straduit din rasputeri sa nu-mi las elevii sa vada cat sufar. Uneori am reusit, alteori, nu prea.
Dar sa ma razbun pe copii...asta, in niciun caz!
Dar, cum spuneam, si noi suntem oameni si, uneori, chiar ne e greu sa ne gestionam trairile si sentimentele.
Tie nu ti s-a intamplat niciodata sa ai o zi proasta?
Toată lumea mai are zile proaste.
Ideea este ca la mine situatia este mereu aceeasi.
Niciodată această profesoară nu a încercat să fie mai bună.
Este foarte înfiorător să mergi la oră cu teamă.
Pentru unii şcoala este un mediu incomod şi datorită profesorilor.
Stiu. Te inteleg foarte bine. Am avut colege de genul asta si bietii copii erau terorizati.
Nu am o părere buna.
Imi pare rau ca treci prin asta.Si eu am simtit-o pe pielea mea.E aiurea.
Am si eu o profesoara ca a ta.Profesoarei mele i-a murit sotul si mama, iti dai seama cat de greu e pentru ea, (e mai batrana) e cam rea, uneori si cu mine dar ne-a zis ca o face pentru binele nostru si sa ne facem elevi model.Imi pare rau ca nenorocitii din clasa mea o chinuiesc, dar eu o iubesc mult ca profesoara, chiar daca tipa la mine.Stiu ca o face spre binele meu.Incearca sa fi calm in ore si sa nu o superi, e probabil destul de suparata profesoara ta.
Chiar imi pare rau pentru profesoara ta, ea chiar are motive sa fie mai exigenta.
Profesoara mea a fost agresata de doua ori.
Poate acesta este motivul pentru care este atat de agera.
Eu nu o deranjez la ore, dar ea tot ironica este daca nu stii un raspuns si iti spune :" Nu iti este rusine?"
Poate a fost terorizata si ii este frica...Intelegi? Oricat de rea este, o face sa para o persoana mai dura. Daca colegii tai nu inceteaza inseamna ca tu nu poti sa le faci nimic.Intr-o zi, in pauza doar, ne-a dat un test ca un coleg a fugit din clasa.Trebuia in 5 minute sa-l facem, iar unii plangeau.
Inca mai sunteti profesoara?
In orice caz, cred ca profesorii ar trebui sa se apropie de elevi, si elevii la randul lor sa-i asculte, pentru desfasurarea orelor in conditii optime.
denyssa_3175 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
RanGerr4T întreabă: