Te poti relaza in mute feluri:plimbare prin parc,cu bicicleta, sa discuti cu o persoana draga, sa te plimbi cu prietenii(amuzanti)prin oras si iti spun eu ca vei uita sigur.pwpwpwp fundit*?
Sall. Si supararea ca si bucuria fac parte din viata ta. De acea se spune: Traieste cu aceeasi intensitate si bucuriile si tristetile. Ca si un ajutor, gandeste-te la un lucru frumos si incearca sa-l analizezi. Pa!
Eu personal un kent 8. daca mai adaug si 50 de garrone sau wisky e perfect.kiss :*
Plec de langa persoana/persoanele respective ca sa nu fac vreo prostie, ies singur afara, poate bag si vreo tigara.si ma calmez,adica cand sunt suparat, vreau sa fiu singur, si ma calmez.Si sa nu ma bata nimeni la cap.
Pai ma izolez, dau muzica(rap, hip-hop)la maxim, un pachet d Kent un sac de box ar fi perfect dk.nu am... peretii sunt perfecti si fac planuri malefice in acest timp(bine.ca nu le pun in aplicare dupa ce ma calmez), am si manifestari mai pasnice : iau un caiet si imi pun p foaie gandurile dupa care rup pagina si ii dau foc s nu o gaseasca cineva
anonim_4396 întreabă: