| Angelofdemon a întrebat:

Buna tuturor.

Credeti ca banii aduc fericirea. de ce? argumentati.

Credeti ca nu aduc? de ce? argumentati.

O scurta opinie pe subiectul asta.

cea mai frumoasa argumentare primeste funda.

Răspuns Câştigător
| AshEldo a răspuns:

Banii nu aduc fericirea, dar sunt un ''rau" necesar.Chiar daca nu iti aduc sanatate, iubire adevarata si cu siguranta nu te fac nemuritor, ei iti pot da totusi impresia ca lumea se roteste datorita lor.Si sunt foarte multe persoane, care nu mai pot face diferenta dintre fericirea adevarata si iluzia banilor.
Din punctul meu de vedere atat timp cat esti sanatos si dornic sa-ti depasesti propriile limite, orice este posibil.Ma lasa rece materialitatea lumii (azi ai ceva maine nu mai ai nimic, este destul de simplu)in schimb cunostintele pe care le acumulezi iti vor fi de folos toata viata, plus o persoana care te accepta asa cum esti si te sustine la bine si la greu.

33 răspunsuri:
| Angelofdemon explică (pentru ardnaxur1961):

Nu este problema ta. Cine esti tu, aici sa comentezi? Nu te-a intrebat nimeni daca stiu eu romana sau nu.

| Azm a răspuns (pentru Angelofdemon):

Tocmai asta e treaba ei, e profesoara si cu asta se ocupa. Tu pe de alta parte, ar trebui sa te corectezi, nu sa devii agresiva.
Sigur, pina la urma asta tine de tine. Poti ramine asa, nu te obliga nimeni sa te indrepti.

| Angelofdemon explică (pentru Azm):

Da, poate o fii profesoara dar n-am nevoie de sfaturile ei. Sa faca pe profesoara la scoala, unde lucreaza nu aici pe TPU.

Întrebări similare