| Ksksjsja a întrebat:

Bună tuturor! Credeti ca platformele(Facebook, Instagram, etc.) au adus un aport în faima celebritatilor? Si aici ma refer la celebritati, adevărate dive. (Nu ce e astazi) Sau pur si simplu au avut/ au cu adevărat talent? Celebritațile de alta data nu aveau mass media si totusi unele au rămas și astăzi legende, funda. O seara buna!happy

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clar.

| AlexValentinn a răspuns:

Parerea mea e ca adevaratele vedete care ajungeau vedete prin munca si talent au apus in detrimentul unor pustoaice siliconate, botoxate si venerate de catre toate copilele de 14-15-16 ani care nu au facut nimic notabil. Adica aceste platforme au scos la suprafata toate rebuturile societatii si le-a promovat. Eu nu am instragram si nu urmaresc vedete pe platformele de socializare nici macar cele care sunt legende, dar pe ele le stiu, in schimb aceste rebuturi nu am auzit de ele si nici nu vreau ca nu fac nimic important pentru societate, nimic productiv. Madonna, Gwen Stefani, Eminem si alti cantareti mi-au facut copilaria mai frumoasa si o sa ii tin minte toata viata, au facut ceva productiv au produs muzica de calitate pentru miliarde de oameni, dar in schimb vedetele de Instagram ce fac productiv pentru societate? Nimic. Fac ele productiv pentru buzunarul lor si atat. Oricum si acum 15 ani mai erau unele rebuturi promovate prin ziare si tot felul de emisiuni de cacao precum Simona Sensual. Simona sensual este fix genul de diva inchipuita ce aparea pe la emisiuni si prin ziare cu tot felul de chestii neinteresante pe care le-a facut ea, dar atunci nu erau platforme de socializare sa fie promovata asa intens.