| Thecurious a întrebat:

Buna tuturor!
Credeti ca suntem suma deciziilor noastre?
Evident ca nu intotdeuna facem ce ne dorim, ci trebuie sa facem si ce ni se spune.

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Si eu ma gandesc la asta,si cred ca suntem suma lucrurilor facute de noi, decizia de a avea o alimentatie corecta, implica multe decizi, auto control, am ales un nou drum, noi decizi

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Incorect.
Suntem nu ceea ce suntem, ci ceea ce devenim datorită deciziilor și indeciziilor noastre și ale altora.

| PainTech a răspuns:

Suntem suma deciziilor pe care le-am luat dar totodată suntem și suma deciziilor pe care nu le-am luat și le-am lăsat la voia întâmplării.

| gemeni6226 a răspuns:

Eu in majoritatea cazurilor in viata am ascultat de parinti cand am fost mica la servici de sefi, dar am luat eu decizia unde vreau sa merg la liceu, am luat decizia unde vreau sa lucrez am luat decizia cu cine vreau sa ma casatoresc pe urma daca nu mi-a convenit un servici eu am decis unde vreau sa merg sa lucrez in continuare, eu am decis citi copii sa am, sotul mereu imi cerea parerea daca vroia ceva mai important si decideam impreuna.Pot sa zic ca 80%din viata mea se desfasoara si s-a desfasurat pe baza alegerilor mele.

| FreddieM a răspuns:

Da, cred acest lucru. Totul facem prin propriu discernamant, inclusiv daca se trateaza de un compromis. Ai mereu 50/50 sanse, orice decizie vrei sa iei. Daca ai ales rau, e doar vina ta, nimeni nu te-a constrans.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu neaparat, cine vrea face, cine nu, nu face. Din pacate, unii nu fac ce ar trebui sa faca in societate. Dar altii fac, si tot suma propriilor decizii.