Pai... eu nu i-am cerut mana, nu ca-s fata, dar noi am hotarat impreuna sa facem nunta.
Dar sfatul meu este sa iti faci curaj, de ce nu? Daca tu crezi ca si ea isi doreste asta, atunci go ahead, nu mai sta pe ganduri, o sa pari ciudat in fata ei, tot zicand ciudatenii...
Sa-mi spui neaparat cum a fost.
Poti sa organizezi o seara frumoasa acasa, sau daca nu, invit-o in oras, daca tu crezi ca i-ar placea...
Pe mine m-au fascinat intotdeauna baietii care au plecat intotdeauna cand m-au invitat de la ideea ca voi accepta (cu tupeu si incredere), ca imi fac o oferta care imi va face cu ochiul si pe care nu o voi refuza, in care au spus clar ce planuri au si in cuvinte simple. Acum depinde de fata si de cat de sofisticata este. Daca fata e simpla va merge ceva simplu. Am acceptat de multe ori chiar daca nu mi a placut baiatul, doar fiindca a spus clar ce doreste si mi a placut cum e formulata invitatia si cand e spusa."E un film bun la cinema in mall, pot sa te invit? "Accepti o invitatie la film in mall, am auzit ca e un film bun, 3D"?, "Maine dimineata, o cafea la ******* si apoi o plimbare pe faleza, merge pentru inceputul unei zile de duminica?" "Iesim diseara la un film, popcorn si suc?" Ideea e sa ai incredere in tine si sa faci tu pasul, ea va stii ce doresti si daca e sa accepte va accepta oricum si daca vrea sa te refuze, o va face indiferent cum ii vei spune. Bafta.