| Curious2 a întrebat:

Buna tuturor, cum interpretati faptul ca presedintele Romaniei este sas si nu de etnie romana?
Credeti ca asta e vreun semn pentru poporul roman?
Credeti ca asta spune ceva despre poporul roman?
Eu, personal, cred ca este doar o simpla intamplare.
Pur si simplu, el, Claus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale si atat.

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai ajuns 6 ani mai tarziu la discutia asta.
omul e nascut si crescut in Romania, restul e irelevant

| siriusblack98 a răspuns:

Romanii au ales un ''strain'' din cauza faptului ca nu mai au incredere in romani. Au crezut probabil ca neamtul va face din Romania, Germania. Bine, nici n-avea cu cine sa votezi daca stai sa te gandesti. Era alegerea dintre un mafiot smecher jumate neamt si o taranca analfabeta care nu stie sa lege nici 2 cuvinte la microfon.

| StrongHeart a răspuns:

Ar putea fi o coincidenta, ar putea fi.

| BlackPixel a răspuns:

Faptul ca presedintele Romaniei nu este de etnie romana, nu ii limiteaza capacitatea de a conduce Romania cum trebuie.
Este, cum ai spus si tu, o simpla intamplare ca a fost ales.

| ceafostodata a răspuns (pentru BlackPixel):

"limiteaza capacitatea de a conduce Romania cum trebuie." măcar dacă ar conduce tara într-adevăr cum trebuie și sa fie un lider patriot și onest, care face totul pentru binele tari. Vise și vise.

| suntserios a răspuns (pentru ceafostodata):

Dar de ce nu conduce tara cum trebuie?

| ceafostodata a răspuns (pentru suntserios):

Mai și întrebi? Fi rațional omule! Plus, răspunsul meu nu era adresat către tine, nu te baga singur în seama.

Pai numa zis si eu asa, cand afirmi ceva sustii cu ceva argumente acolo. Probabil nu prea le ai ...cat despre familia aia regala germana daca nu erau ei poate inca eram colonie turceasca sau ne chinuiam si noi sa ne facem o cale ferata sau sa tragem ceva curent

| ceafostodata a răspuns (pentru suntserios):

Nu am argumente? Dacă era ala un conducător bun nu eram în situația asta. A luat bani europeni si nu a făcut nimic cu ei pentru a îmbunătății tara, ne-a umplut de datorii către Uniunea Europeană, a furat, a mințit si lista merge mai departe. Nu degeaba toată lumea ii cerea demisia acum câțiva ani prin revolte. Îl susțin pe Iohanis, tu probabil susții și PSD - ul ori pe Liviu Dragnea. Cat despre familia aia regala germana, am zis eu ceva negativ despre monarhie? Nu as îndrăzni sa critic vreun rege ori vreun membru al monarhiei cât as trai! Crezi ca nu știu eu câte lucruri a făcut monarhia pentru tara, cu siguranță mai multe decât a făcut escrocul ala de Iohanis. Nu fa tu pe desteptul ca nu impresionezi laughing

Tu intelegi despre ce vorbesti pana la urma?

Era vorba despre Iohannis nu despre Dragnea sau psd

| BlackPixel a răspuns (pentru ceafostodata):

Salut!
As avea o intrebare. Nu esti de acord cu presedintele Romaniei, atunci ce parere ai? Presedintele din partea carui partid ar trebui sa conduca tara asta cum trebuie!

| ceafostodata a răspuns:

Am fost mereu conduși de străini, fie ca au fost rusi, fie ca au fost turci, sau germani, mulți aveau alte etnii. Sa nu uitam primul rege al tarii a fost german și ca familia roiala prime dintr-o dinastie germana. Nu cred ca e vreun semn, mai mult asa s-a dat sa fie.