Cred ca majoritatea sunt de acord cu tine, de altfel si eu sunt, chiar nu vad de ce tinerii din ziua de azi isi sacrifica trupul, pentru ce? toti ne punem aceasta intrebare ca si tine si nu stiu daca vom afla ceva, adevarul este ca s-au stricat multe aspecte de la revolutie.Insa asta e viata, fiecare cum isi asterne asa si doarme.In privinta protectiei sunt prea inocenti ca sa le pese de ce va urma, asadar pana nu da cu capul de pragul de sus nu au cum sa realizeze ca au gresit.
Sunt disperati fiindca sunt disperati, ai dreptate nu e o joaca de copii e o joaca de adulti, la ce sa mai invete tehnici de protectie cand lor le place ceea ce le fac anumite persoane.se cred si ele cool, lasa copii sa-si traiasca copilariabafta
Lumea evolueaza... dar in anumite directii spre rau. Fiecare cu educatia si principiile lui. Eu am fost mai demodata si am avut mai multe de castigat
Da, sunt total de acord cu tine. Adolescentii de varsta frageda(12-15 ani) sunt, in mare parte, influentati de mass media(ziare, televizor, calculator in special) si, la randul lor, isi influenteaza prietenii in mod negativ. Desigur ca nici sa fii abstinent nu e bine, insa toate la timpul lor. 13-14 ani este varsta optima pentru invatat, pentru a se dedica scolii, pentru a isi forma o cultura generala si pentru a-si pune bazele unei educatii culturale solide, ceea ce le ajuta in viitor. Abia mai tarziu trebuie sa te gandesti la lucruri de adulti, dupa 18 ani, cand incepi sa te maturizezi realmente si, bineinteles, cand esti informat foarte bine in aceasta privinta. Ideal ar fi ca parintii sa vorbeasca deschis cu copiii despre acest subiect si sa-i sfatuiasca sa aiba mare grija, insa multi nu o fac si de asta ajunge lumea asa cum este.
Momentul in care hotarasti sa iti incepi viata sexuala, depinde de educatia sexuala pe care ai primit-o de la parinti, de principiile tale in viata si de anturajul in care te invarti.
Multi considera un lucru COOL, baietii se considera smecheri, fetele deja se vad femei care pot sa cucereasca, in schimb sunt niste victime ale parintilor, pentru ca cei din urma nu au stiut cum sa isi ghideze odrasla si sa ii arate drumul drept. Consider ca o viata sexuala de la 12-15 ani, in multe din cazuri pune o amprenta serioasa in viata ta, si asupra viitorului tau.
Sustin campaniile de educatie sexuala pentru adolescenti... si oricine se poate alatura. Copii din ziua de azi au nevoie de ajutor!
Pentru baieti poate ca e bine dar fetele isi distrug singure corpul si viitorul, chiar nu se gandesc ca virginitatea este singurul lucru pe care nu-l mai pot avea cat traiesc, nu se gandesc oare ce or sa zica viitori iubiti care vor sti ca la 12 13 ani si-au inceput viata sexuala dupa parerea mea nu trebuie nici sa fie virgine pana la 30 de ani, dar nici sa inceapa la 12 13 ani. cel mai indicat ar fi 18 - 20. Craciun Fericit!
Eva1997 întreabă: