Daca tie ti-ar placea heroina si noi ti-am spune sa o lasi ca nu e buna...Iar tu ai zice sa nu-ti mai spunem asta, pentru ca tie iti place...Ce crezi ca ar trebui sa zicem noi? Bine, draga, atunci consuma? Nu, noi am continua sa-ti spunem sa o lasi. Pentru ca noi nu iti spunem ce iti place sa auzi, ci ce trebuie sa auzi.
Foarte bun raspunsul lui Adela!
Dragoste cu sila nu se poate, ce tot insisti ca il iubesti daca el nu are astfel de ganduri, pe tine daca te batea unul la cap si nu iti ardea de el, nu l-ai fi respins? ....cauta-ti pe altcineva si o sa iti treaca
Inseamna ca el nu te iubeste asa cum il iubesti si tu pe el. Tu ai fi dispusa sa te schimbi pentru el deoarece il iubesti dar el nu e dispus sa se schimbe pentru tine fiindca nu te iubeste! Timpul rezolva tot, iti spun din propria experienta. Tu vrei o relatie serioasa insa el nu va avea parte de asa ceva niciodata! Obisnuieste-te cu ideea ca nu te merita! Ce sa faci... asa-s unii baieti! ... Succes si sper sa iti fie de folos raspunsul meu!
Si eu am avut-o relatie cu un baiat de genul. Era renumit ca naa` isi batea joc de aproape toata lumea. La inceput nu stiam ce sa cred... Pana a trecut cv timp si chiar o inceput sa tina la mine. Am stat cu el timp de 3 luni 2 saptamani. . Pana ne.am despartit din cauza Vorbelor >