| MariaSerenaBlumore2 a întrebat:

Din propria experienta: cat de bine se inteleg taurii cu varsatorii si invers? Eu sunt taur si imi place un baiat care e varsator.Si va rog nu ii scrieti despre ce cititi pe net, doar din experienta :* Pup

Răspuns Câştigător
| pietrean a răspuns:

Ce legatura au zodiile cu felul omului de a se comporta, de educatia pe care o are capatata de acasa si de cea capatata urmand scoala? NICIUNA!
Totul tine de modul fiecaruia de a se comporta in societate si in particular. Daca ar fi o regula, toata lumea s-ar combina dupa zodii si toti ar duce-o bine pana la adanci batraneti!

| MariaSerenaBlumore2 explică (pentru pietrean):

Adevarat,dar cum se face ca pana acum cu varsatorii nu m-am inteles/

| pietrean a răspuns (pentru MariaSerenaBlumore2):

Nu te-ai inteles cu persoana respectiva, din varii motive si nu cu zodia!

4 răspunsuri:
| Ibrahimovic a răspuns:

Eu nu cred in asa ceva. E o prostie sa crezi in horoscop..sa citesti in stele un posibil viitor. Sunt milioane de persoane care sunt tauri sau varsatori si care sunt impreuna. Unii dintre ei se inteleg mai bine, altii mai putin, tocmai de asta horoscopul e o chestie probabila.

| HelloWorld00 a răspuns:

Varsatorii sunt in general visatori, ei traiesc pe alta lume... Taurii sunt cu picioarele pe pamant si le place sa domine. Tu traiesti in prezent iar varsatorul traieste in viitor => contraziceri in vederea conceptiei vietii si multe altele.
Eu sunt scorpion si ma aseman mult cu taurii in vederea ambitiei si a dorintei de a avea puterea. O prietena buna de-a mea e varsator si ne certam uneori pentru ca ea implica zanele, magia sau alte chestii ireale, in lucrurile serioase din viata...
In concluzie, merita totusi sa incercati sa aveti o relati si daca nu merge, nu trebuie sa dai vina pe zodii.