| Curious2 a întrebat:

Buna tuturor, dumneavoastra consumati/mancati castraveti murati, gogonele murate si beti zeama de la muraturi?
Un medic nutritionist mi-a explicat ca, zeama prespectiva, de la muraturi (moarea-cum i se mai aspune) e daunatoare sanatatii organismului.
Dumneavoastra ce credeti?
Asa o fi?
Va rog sa va argumentati punctul de vedere.

4 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

Mie unu imi place zeama de la muraturi mai ales cea de la gogosari sau castraveti murati, ador conopida si morcovii in muraturi mai ales cele asortate de iarna.
Zeama nu e daunatoare pentru cei fara probleme de sanatate dar sa te gandesti ca moarea contine multa sare in schimb cele cu otet mai putin.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Schimba nutriționistul. Muraturile puse clasic orin fermentare sunt benefice organismului. Bineînțeles celor care nu au probleme cu tensiunea fiind sarate.

| LPCTSTR a răspuns:

Nu, prefer legumele proaspete, nu fermentate in otet si sare.

| Curious2 explică (pentru LPCTSTR):

Da. Si eu la fel.
Maica-mea mi-a pregatit piure cu castraveti murati.
Am certat-o pentru alegerea ei. Nu trebuia sa mureze castravetii.

Întrebări similare