| Curious2 a întrebat:

Buna tuturor, dumneavoastra la ce va raportati cand luati decizii?
Opinia cui o luati in considerare?
De unde stiti ca este bine sau rau ceea ce faceti dumneavoastra?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

La chestii mici ma raportez doar la mine. La chestii mari ma raportez la familie

| doctorandus a răspuns:

Etica este o disciplina filosofica, se studiaza la facultate.

Eu unul sunt individualist etic, cam ca in Filosofia libertatii de Rudolf Steiner (dar fara bagajul lui de teorii oculte, clarvedere etc.).

| Curious2 explică (pentru doctorandus):

Tu esti absolvent de filosofie.
Unde ai studiat filosofie?
La una dintre universitatile din Romania?

| doctorandus a răspuns (pentru Curious2):

Da, la Universitatea din Bucuresti.

| StrongHeart a răspuns:

Ma raportez la omu' din cer,daca el nu ar face lucrul respectiv inseamna ca nu prea e ok ce vreau sa fac,exista si exceptii,de exemplu vinul e sangele Domnului si painea e trupul lui deci pofta buna la mancat si baut vin,dar daca te gandesti sa jefuiesti o banca si te intrebi e bine sau nu,te gandesti,oare iisus ar jefui o banca? cred ca nu, deci mai bine sa nu o fac, eu asa gandesc, altii ar fi in stare de orice, am vazut zilele astea la stiri un jaf a avut loc de 11 milioane de $ in Franta,hei,daca au furat de la bogati,sunt un fel de haiduci,nu?
E greu sa stabilesti ce e bine si ce nu,depinde de individ,dar eu cred ca trebuie sa existe o linie demarcatoare sau o bariera, o limita, care ti-o stabilesti tu si spui, ok pana aici, daca depasesc limita asta nu o sa fie bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Opinia mea.
In functie de consecinte.