| MariaSerenaBlumore2 a întrebat:

Hei si voua vi se intampla uneori sa nu puteti fi voi insiva? Eu nu pot,iar uneori par o proasta, simt ca nu stiu sa ma comport cu cei din jurul meu si nu stiu despre ce sa vorbesc cu oamenii :\.Mi se pare ca eu sunt mai diferita si nu vreau ca cei din jur sa isi faca o inpresie proasta despre mine.De asta de multe ori sunt introvertita dar nu mai vreau sa fiu asa,cand eram mai mica vorbeam cu toata lumea,chiar prea mult,dar acum cand este vorba sa vorbesc cu o ruda de a mea nu stiu ce sa vorbesc pentru ca eu la mine in familie dintre fratii mei par fata mai "prostuta" si mir frica cand deschid gura sa nu spuna"ce proasta e asta,pacat ca e ruda cu noi" pentru ca rudele mele toate sunt destul de destepte si cu studii superioare, dar foarte de treaba si glumeti si am cea mai tare familie pentru mine.Am 17 ani si cimt ca acum e timpul sa ma schimb.Ps:Nu doar cu familia sunt asa, si cu alte persoane mai populare sau pe care nu le cunosc big grin va rog ajutati-ma cu un sfat happy DAU FUNDITA!

Răspuns Câştigător
| SimpleIsCool a răspuns:

Salut.
E o varsta la care intalnim destul de des problemele astea.Sa fii diferit inseamna sa fii mai special decat ceilalti.
Trebuie sa fii tu insati, sa nu incedezi sa visezi niciodata.Trebuie sa ai curaj, doar o viata traiesti si nu ai nimic de pierdut.
Fa-ti prieteni de incredere, si vorbeste cu ei, distrati-va si simtiti-va bine impreuna.
E o probleme foarte usor de rezolvat, doar incearca si vei vedea ce ok va fi.
O viata frumoasa sa ai.
Peace!

1 răspuns:
| Foloaca_Gaby_1998 a răspuns:

Cand vrei sa spui ceva gandeste-te de doua ori inainte sa vorbesti! Si ai sa vezi ca totul o sa fie bine!