La anul trebuie sa inveti si sa incerci sa fi cea mai buna, stiu ca nu e chiar corect ce se intampla, insa gandeste'te un pic la examen nu o sa mai fie preferata nimanui, acolo nu corecteaza profesori de la clasa asa ca nu iti face griji, ea la examen va lua nota pe care o merita nu notele pe care i le pun profesorii ca e preferata iar tu vei lua o nota mare daca inveti.
Nu ai cum sa mai primsti bursa. Bursa se da dupa medii si altele au avut medie mai mare ca tine si daca se acorda numai 2 burse asta e. Nu ai cum sa obtii bursa decat daca inveti si ai medii mari astfel incat sa intri intre primele 2 cele mai bune medii din scoala.
Una din fete este preferata de profesori....si de aceea are media asa de mare..
Daca una dintre ele este preferata de profi, inseamna ca totusi inca exista un loc, incearca sa inveti astfel incat sa ai media mai buna decat ce'a de'a 2 fata.
Acum..in sem 2 am luat bursa 2 luni..pt ca a fost partea cu alegerile.dar sunt curioasa ce se va intampla la anul.
La anul trebuie sa inveti si sa incerci sa fi cea mai buna, stiu ca nu e chiar corect ce se intampla, insa gandeste'te un pic la examen nu o sa mai fie preferata nimanui, acolo nu corecteaza profesori de la clasa asa ca nu iti face griji, ea la examen va lua nota pe care o merita nu notele pe care i le pun profesorii ca e preferata iar tu vei lua o nota mare daca inveti.
Pai da si pe sem 1 anul 2011-2012 am media 10 fiz.si ce se va intampla? fata care a avut anul anterior 10 este colega mea de clasa si mai sunt alti copii din sc care au 10 si atunci ce se va intampla?