Buna am patit si eu ceva asemanator intr-un fel.Eram indragostita de un baiat si el se uita in timpul orelor la mine dar mereu si credeam ca ma place si sperand ca asa e am facut greseala de a ma pune intr-o postura foarte jenanta. I-am spus ca il plac si l-am intrebat daca ar vrea sa fim prieteni si prost am facut.Cand l-am intrebat mi-a spus ca nu stie si asa m-a tinut timp de o luna si dupa ce am vorbit aprins cu el mi-a zis ca nu era pregatit de o relatie si uite ca am suferit asa ca te rog nu fa greseala de ai marturisi ce simti si vorbeste cu el daca doreste si iesiti la o plimbare cu prietenii, vorbititi si daca te place o sa iti spuna crede-ma.Bafta si sper ca te-am ajutat:*
Nu te ambala prea tare. Daca te place se va baga in seama la tine... daca nu, asta e.va veni altul. Un sfat!: Nu-i spune ca esti indragostita de el! Nu fa greseala asta.Tw va manevra cum stie el mai bine si se va simtii mult mai bine(o sa le zica la toti ceea ce i-ai zis tu) sper ca te-am ajutat. fundita?
In ziua de azi multe fete marturisesc baietilor ca ii plac. Mie cel putin mi se pare absurdNiciodata n-am facut asa ceva si nu cred ca o voi face.Incearca sa intri in grupul lui de prieteni si astfel va puteti cunoaste mai bine si puteti deveni prieteni foarte apropiati. Nu se stie niciodata.. Nu-ti pierde speranta. Fundita?