| Intrebare2023 a întrebat:

Buna tuturor, pun o intrebare care cred ca nu a fost pusa pe acest site, am brad artififial in dormitor de 180 cm impodobit pe care nu l-am mai desfacut si in celelalte 2 camere pomi mici artificiali de 70 cm tot impodobiti, i-am lasat asa, intrebarea este aduc ghinion cum scrie pe internet daca ii lasi asa sau musafirii care vin pot interpreta intr-un fel mai anormal in sensul sa zica ca nu sunt normal daca ii vad, ce parere aveti? Multumesc, o seara buna tuturor.

3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.In realitate norocul si ghinionul ti le faci singur/a.Pe internet scrie orice ca sa dea lumea click.Asta inseamna ca toate articolele care vorbesc despre cum lucrurile vechi aduc ghinion, sunt vampiri energetici si alte prostii, sunt click-bait. Daca era asa nu mai iesea nimeni in viata dintr-un muzeu, stiind cat ghinion s-a acumulat in acele obiecte, de mii de ani.laughing)

Problema e ca aduna praf si tu inhalezi acel praf.De restul nu conteaza si nici nu trebuie sa te intereseze.Musafirii nu sunt invitati in casa pentru a te judeca.Ce sa mai zic, cunosc si eu o persoana care isi lasa bradul pana in februarie, iar in unii ani din trecut il lasa pana in aprilie. laughing)

| Intrebare2023 explică (pentru dullcat):

Multumesc pentru raspuns, au fost curatati de 2 ori pana acum, in sensul desfacuti, spalati si apoi asamblati la loc, o zi buna.

| dullcat a răspuns (pentru Intrebare2023):

Atunci e foarte bine.You do you!

Nu ai pentru ce.