| AnnaTen a întrebat:

Bună tuturor!
Puteți, vă rog, să-mi recomandați câteva grupuri unde pot posta un sondaj? Am nevoie de 200 de răspunsuri la un sondaj scurt ???????? (3 minute). Trebuie să alegem un nume pentru un brand nou. Vă mulțumesc mult pentru ajutorul vostru!

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Colegii de clasă/școală, nu te ajută la asta?

| AnnaTen explică (pentru sierra1):

Mersi pentru răspuns! De mult nu mai sunt școlară happy Lucrez la o companie care se ocupă de branding. Avem un sondaj scurt, de 3 minute, și avem nevoie de 200 de persoane să ne ajute să alegem denumirea unui nou brand. Dacă știți unde pot găsi grupuri pentru aceasta, v-aș fi foarte recunoscătoare!

| Cinic a răspuns:

El pulogrosso! Asta este cel mai bun nume de branding. Si pui asa pe una in spotul publicitar, asa sa para victima si trista si pui si o melodie din aia trista pe fundal
Pana sa descopar elpulogrosso eram foarte trist. Am incercat terpaie, gandire pozitiva, dateuri cu martalogi... nimic nu a functionat sad
Dar de cand folosesc minunatul elpulogrosso, viata mea s-a schimbat radical! Ma simt perfect si fericita! Dupa care o voce masculina pe fundal
Ellllllpulllogrossso si problemele dispar! Sunati in primele 2 ore si nu veti primi doar unpullogrosso ci doua pullo groso la pretul de doar 999ron. Doamne mi-am ratat cariera, trebuia sa lucrez in marketing laughing

| simplaexistenta a răspuns (pentru Cinic):

Asa este.

| sierra1 a răspuns (pentru AnnaTen):

ăsta ar fi un "grup" care ar putea răspunde sondajului. Dar indivizii ce-l compun decid dacă iți alocă cele 3 minute sau nu

| Furnicuta000 a răspuns:

Vezi ca Aluziva pe Instagram ajuta pe toti care au nevoie de ajutor cu sondaje. Ii dai mesaj si il posteaza ea