In China sunt crescatorii speciale de caini pentru restaurante. Ce sa merite? Atunci sa nu mai taiem nici porci, nici vaci, nici oi? Omul este un animal omnivor. Ce facem? ne transformam in vaci? Dar daca descoperim ca si iarba are o viata a ei? Murim de foame? Dumnezeu le-a lasat pe toate cu un scop.
Ionut, fiecare tara are obiceiurile ei, nu poti judeca oamenii, toti consumam carne de animale ( ce sa mai zic de canibali? Ca mai sunt si din aia in lume ).
Cand vedem ca unele animale mai " dragute " sunt ucise si mancate, vaiii, facem o gura mare! Dar in tarile unde se consuma carne de broasca, de sarpe, etc...nu mai zicem nimic?
Serpii de ce sa fie mancat si cainii nu? ( asta este un exemplu )
Sper ca intelegi ce am vrut sa zic prin asta, fiecare tara este diferita din multe puncte de vedere, nu ai ce face.
Poate nici strainii nu sunt de acord cu taierea porcilor, vacilor, gainilor, dar noi o facem in continuare si nu mai zice nimeni nimic.
Nimic nu e ilegal cat timp se face in cadrul unei traditii, sau ale unui obicei religios etc. E barbar, si nu pot decat sa ma ingrozesc cand vad asa ceva, cu atat mai mult ca eu tin la cainele meu, si nu as putea macar sa imi imaginez ce fiinta l-ar manca pe Rex. Dar ei asa au fost crescuti, nu prea ai ce face, li se pare normal oricat de indingnati am fi noi. Totusi, sper ca macar sa fie omorati cum se cade, nu jupuiti de vii, chiar sper ca asta sa fie doar exagerarea presei europene.
Obiceiurile Chinei și legile de acolo să nu crezi că nu diferă față de alte state. Chestia cu mâncatul câinilor se practică de mii de ani la ei. Și tu nu mănânci alte animale? Că la ei se mănâncă câinele că la tine porcul nu văd care ar fi diferența. Tot animal e și dacă gustul e bun se mănâncă mai orice. Nu prea pari ieșit în lume. Să vezi câte lucruri se pot mânca...Tu ai fost învățat cu porcul dar dacă erai chinez erai învățat cu câinele. E o problemă de mentalitate și contează cât de larg vezi orizonturile.
anonim_4396 întreabă:
underyourrainbow întreabă: