| fcdsadsadsadsa a întrebat:

Bună, tuturor. Recent, m-am mutat într-o localitate din Austria, unde eu lucrez cu părinții mei. Lângă casa noastră unde stăm cu chirie, mai este încă o casă mai mare, unde s-au mutat recent doi tipi cam dubioși în sensul că nu au un job stabil (știu asta de la proprietarul casei) și aproape în fiecare seară, după miezul nopții își face apariția în stradă câte o mașină unde, de obicei, coboară câte o femeie, dar am remarcat că de fiecare dată vin mașini și persoane diferite. De exemplu, în urmă cu două seri, pe la 2 dimineața m-am dus la baie și am auzit un câine care latră foarte tare în stradă și când am ieșit pe terasă să văd ce este, am văzut o altă mașină oprită, iar câinele respectiv era singur în interior și lătra de se auzea toată strada iar peste câteva minute a coborât din garsoniera unuia dintre tinerii respectivi o tipă la vreo 20 de ani, aparent în stare de ebrietate, blondă, într-o rochie scurtă și cu părul ciufulit, s-a urcat la volan și a plecat...
Acum, poate o să mă întrebați de ce sunt așa curios șamd, dar pur și simplu mi se par cam dubioase vizitele unor femei tinere la ore atât de târzii, când toți vecinii dorm, plus că uneori, după ce fetele alea se duc în garsoniera vecinului meu, pun muzică, lucru destul de riscant să pui muzică aici mai ales după 12 noaptea și în cursul săptămânii pentru că dacă anunță vreun vecin poliția, amenda e destul de mare.
Deci, voi, personal, din ce v-am povestit eu ce credeți? Adică mie mi se pare cam dubios ca niște femei tinere să vină mereu la 1-2 dimineața la niște drogați care nu au nicio ocupație. Voi ce părere aveți despre această situație, despre vizitatoarele vecinilor de lângă mine?

3 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Pai tu ce crezi ca fac? Joaca monopoly? Fetele vin si fac sex pe bani iar tipii se distreaza. Mai bine iti vezi de treaba ta. Cine stie cu ce lucruri se ocupa astia, ca sigur nu stau asa, fara sa munceasca ei ceva. Probabil se intretin din afaceri dubioase.

| Celcestietot a răspuns:

Buna! Nu am nicio parere, fiecare isi poarta de grija, mai ales daca aceste fete sunt majore.

| Dandinelle a răspuns:

Aveti dreptul la liniste in Austria, sau na:
https://www.oesterreich.gv.at/......90010.html

De la 22seara -la 06 dimineata e ruhezeit. In general e bine sa vb cu vecinii in caz ca sunt prea galagiosi, daca nu merge, poti chema politia daca e sunetul prea tare. E treaba lor dupa aia sa-i linisteasca.

Tu iti dai cu parerea pe ideea de cine stie ce cerc mafiot e acolo dar mai bine sa aplici legea decat sa dai cu presupul asupra ce face omul in curtea lui.