anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sambata viitoare am un eveniment foarte important. Unul dintre cele mai importante din viata mea si problema e ca nu incap in rochia pe care mi-am cumparat-o si pe care o ador efectiv! Trebuie sa slabesc urgent cateva kilograme (peste 5), deci am la dispozitie, de maine incepand, 8 zile. Vreau sa tin DIETA BALERINA, da, e una drastica, dar nu o fi chiar moarte, o sapatama daca o tin si voi obtine beneficiul de a slabi, dupa conteaza sa mananc sanatos si sa ma mentin, si vreau, cei care doriti sa tineti si voi incepand de maine alaturi de mine sa va faceti un cont pe KIK (il descarcati rapid pe telefon, e o aplicatie asemanatoare cu WhatsApp-ul unsa se face foarte rapid si nu necesita numarul de telefon, doar inregistrare de 1 minut apasand SIGN UP), haideti sa o tinem o saptamana, se va slabi un kilogram pe zi si se tine maxim 14 zile, nu mai mult. Cei care nu aveti probleme medicale, adaugati-ma pe kik sa ne sustinem reciproc acolo, ca sa ne fie mult mai usor sa tinem aceasta dieta, eu o voi tine doar o saptamana, maxim 8 zile, cei care vor si au nevoie o tineti maxim 14 zile. Haideti sa ne incurajam, repet, e una saraca in calorii, fiindca altfel slabirea nu ar putea fi asa rapida, insa nu o tinem mai mult de 7 zile si sincer..nu o fi chiar moartea..totusi mancam, deci cei care vor, va faceti cont daca nu aveti si ma adaugati, ID-ul meu pe kik este: catincati

Doreste careva?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ora 08.00 – o cafea mare, fara zahar sau lapte;

Ora 10.00 – 2 oua fierte, cu sare, fara paine;

Ora 12.00 – un pahar cu suc de rosii (preferabil preparat in casa, si nu din comert);

Ora 14.00 – 100g de carne la gratar (pui, peste sau curcan) si o felie de paine integrala;

Ora 16.00 – un mar;

Ora 18.00 – 100g branza de capra, oaie sau vaca.

Pentru ca dieta sa dea rezultate, tine cont si de urmatoarele sfaturi:

- bea apa plata cu lamaie, intrucat aceasta ajuta in procesul de detoxifiere din aceasta cura;

- mananca la ore fixe si alege-le astfel incat sa le poti respecta in fiecare zi;

Dieta balerina nu este recomandata celor cu suferinte renale, anemie sau avitaminoze! Inainte de a incepe acest regim alimentar si chiar in timpul lui, vorbeste cu medicul tau si cere-i pararea. In functie de ceea ce iti spune, continua sau nu cu restrictiile alimentare.

| andreivok a răspuns:

Hei! Eu iti recomand sa participi si la o serie de sedinte de fitness cu impulsuri electrice, http://www.tome.ro. Daca tragi tare si mai tii si o dieta zdravana, atunci totul va fi ok. Succes!

Întrebări similare