| tania333 a întrebat:

scriu pe acest site in speranta de a primi un sfat din partea voastra. poate unii dintre voi ati mai trecut prin asa ceva. acum 4 ani mi am inceput viata cu un nou barbat. primul sot mi a murit in ziua nuntii. eram si gravida si la 20 de ani. la 22 de ani crezand ca mi a trecut m am recasatorit cu mihai doar sa nu mi cresc copilul singura. eu m am maritat dar am uitat ca trebuie si multa iubire. mi am dat seama dupa cateva luni de cand stateam cu mihai. asta pentru ca l am intalnit pe robert. este cel mai bun prieten a lui mihai. un an doar am filtrat ne sicanam rau de tot ca si acum. nu inaentam pentru ca nu mi parea genul de barbat; cuminte;
si cu toate astea dupa acel an am inceput o relatie nebuneasca cu el.robert fiind o persoana mai aeriana care i ar place sa fie cu toate fetele. vesnic umbland dupa ele si care nu i place sa i se ceara explicatii. am stabilit un pact cu robert. sa avem o relatie libera. pentru el este floare la ureche. urmatorul an si jumatate ne intalneam ne bucuram de clipe impreuna si apoi eram necunoscuti. avea momentele sale cand ma intreba daca vreau sa fug cu el ca mai vrea un copil sau ca atunci cand se culca cu altele se gandeste la mine. atunci nu am sesizat in ce ma aflu. cand a plecat la munca in strainatate acum un an pentru 2 luni mi am dat seama ca l iubesc. ca ce simt pentru el n am mai simtit de la prima relatie. ma durea pentru ca stiam ca iubesc un casanova. el si a dat seama ca am devenit geloasa si era fericit cu toate ca nu mi spunea mai mult sa mi ofere siguranta ca si el vrea mai mult. am tinut in mine si cand s a intors din strainatate tot anul trecut ii ziceam sa ne intalnim si nu apaream deloc. dar robert nu renunta la mine sa ne sicanam etc. si la ora actuala filtram glumim ne mai atingem din; greseala; si ma priveste adanc in ochi. el mi a zis ca i seman in sensul ca daca tineam la el atat de mult cum cred nu l lasam balta deodata. ii tot spun ca eu il vad altfel iar el imi zice ca si el ma vede altfel. problema e ca robert una zice si alta face. eu stiu ca il am pe copil si pe mihai si nu i pot cere mai mult lui robert dar nu stiu daca robert chiar tine la mine. stiu ca nu are cum sa ma sune sau sa mi trimita mesaje dar totusi mi se pare ca nu ma vede decat cand ne vedem. mi e teama sa nu ma vada doar ca pe un interes. ma doare si acum ca l iubesc si degeaba ii spun ca el tot casanova ramane. il doresc dar mi e teama sa nu alerg dupa o fantoma. oare iubesc o fantoma? vi s a intamplat si voua sa iubiti un asfel de barbat? sa iubiti chiar daca el e tot cu ochii dupa altele?

1 răspuns:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sincer, nu. La mine iubirea e legata de respect, nu pot iubi un barbat pe care nu-l respect si n-as putea sa respect un barbat cu comportament de tarfa.
Nu inteleg de ce ai o parere atat de proasta despre tine, de ce ai impresia ca meriti doar o astfel de persoana, pe care toata lumea o dispretuieste si care nu poate fi numit barbat. Eu cred ca tu si copilul tau meritati in viata voastra un om normal si ca ar trebui sa te gandesti in primul rand la un barbat care sa fie tata si model luminos pentru copilul tau si apoi la altele. Nu accepta in viata ta indivizi josnici, cu caracter murdar, fiindca te vor influenta si pe tine si pe copilul tau si veti ajunge si voi la periferia societatii. Traind printre scursuri, ajungi inevitabil sa le semeni