| anabell a întrebat:

Stie cineva vreun remediu impotriva sforaitului? Help me. impart camera cu mama mea si aceasta sforaie ingrozitor.Multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sforaitul se produce la nivelul nasului si al gurii in urma blocarii partiale a cailor respiratorii.
In timpul somnului, muschii limbii, ai gatului si ai planseului bucal se relaxeaza atat de mult incat caile respiratorii superioare se ingusteaza, rezultatul fiind sforaitul atat de deranjant pentru urechi.
Iata ce poti face daca te confrunti cu aceasta problema.
- Nu consuma alcool inainte de a merge la culcare.
- Evita pilulele pentru relaxarea musculara si somniferele.
- Coase sau lipeste cu banda adeziva o mingie de tenis pe spatele pijamalei tale, te va forta sa dormi intr-o parte.
- Ridica-ti partea superioara a corpului cu 30 de grade, folosind perne.
- Daca sforaitul este cauzat de o raceala sau alergie vorbeste cu doctorul pentru a-ti prescrie medicamentele adevcate.
Renunta la fumat.
- Scapa de kilogramele in plus
- Ofera-i partenerului tau dopuri de urechi daca sforaitul il tine treaz
- Intreaba un stomatolog despre dispozitivele dentale anti-sforait, care impiedica mandibula inferioara sa cada in timpul somnului.-
- Vorbeste cu un doctor ORL despre o posibila operatie chirurgicala sau tratament pentru deviatie de sept.

12 răspunsuri:
| Leea1234 a răspuns:

Un remediu definitiv, nu stiu, dar unul de moment...sa o atentionezi sa-si schimbe pozitia ...de preferat pe o parte...si pentru un timp, n-o sa mai sforaie!

| Ana a răspuns:

Pune-o ca sa doarma pe burta big grin

| Ana a răspuns:

Bishop are dreptate, sunt pentru sforaitwinking

| Bishop a răspuns:

Sunt plasturii aia la farmacie "Respiri usor" vorbeste cu mama ta, explica-i ca nu poti dormi din cauza sforaitului si roag-o sa foloseasca plasturii.

bishopwinking

| Bishop a răspuns:

@alllinna eu stiam ca este un fel plasture care se pune pe nas si te face sa nu mai sforai

bishopwinking

| Bishop a răspuns:

@alllinna, oh, imi cer scuze, ca am gresit, o sa ma corectez

bishopwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur ca da, nimic mai simplu. Tine-ti respiratia cind dormi rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-o lasa sa doarma pe burta, ca o sa sforaie cu partea dorsala rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Bishop "somn usor " este pentru somn nu pentru sforait, ca de dormit doarmneeeeeee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Benzile nazale "respiri usor " nu somn usor se gasesc in farmacii si coasta O cutie cu zece plasturi costa 31, 4 lei, iar una cu 30 de plasturi costa 62, 8 lei, cam scump sforaitul asta, oricum daca nu eram pe TPU nu aflam multumesc de informatie @bishop, dar tu ai scris "somn usor " iar somn usor sunt intr-adevar niste plasturi pentru dormit nu pentru sforait.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Silence de la remediu. ro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incerarca unul din produsele Snoreeze de la activelifecare.ro