Se vede ca nu te-ai interesat deloc despre admitere si despre aceasta facultate.
Eu cred ca singura ta problema reala e nr 3. Nu ai cum sa muncesti pe perioada facultatii (poate doar program gen work and travel) pentru ca este extrem de solicitanta si iti ocupa mult timp. Ai nevoie de bani pentru a te intretine, pentru chirie si utilitati (daca e cazul), pentru carti etc. Deci 6 ani trebuie sa ai pe cineva sa te sustina.
Cat despre celelalte lucruri...mai ai 1 an (daca vrei sa dai in 2020). Daca te apuci acum de invatat si inveti logic si esti dedicat si pasionat si folosesti manualele recomandate (le gasesti pe site-ul facultatii) cu siguranta ai sanse sa intri.
Vezi ca sunt si grupuri pe Facebook cu admitere la medicina unde se posteaza chiar si grile si o gramada de lucruri ca sa va ajutati intre voi.
Nu ai nevoie de meditatii, ce ar putea sa te invete un prof in alea 2 ore? Poate daca ai nelamuriri la ceva, dar chiar si asa poti intreba pe grup sau pe cineva care se pregateste la fel ca tine.
Salut, deci, in primul rand pregătire bio/chimie pentru admitere (sau fizica/mate la alegere la București) cărțile difera pot fi de la EDP sau de la alte edituri. Răspunde mi daca vrei sa te ajut că îți dau Facebook-ul meu.
Neimportant întreabă: