| DianaIsHere123 a întrebat:

Tatal meu se comporta mai ciudat in ultimele zile.Adica..de ieri.Se enerveaza fooarte usor, chiar daca ii spun ceva.Azi urmeaza sa plecam la matusa mea,iar ieri a fost ziua verisorului meu. Tata intrase acum cateva minute in casa,si l-am intrebat daca ii dam bani sau ceva verisorului meu pentru ca ieri a fost ziua lui,si tata a zis : "Lasa-ma, ca-s grabit." si a iesit din casa.Nu prea ii sta in fire.O, da.Si ieri i-am spus ca a primit un mesaj de la X, iar apoi i-am dus telefonul.De atunci sta cu telefonul numai langa el,nu il lasa "nesupravegheat".
Treaba este ca ma gandesc ca este nervos pentru ca pana la urma o sa il dea afara de la serviciu.El lucreaza la Garda Financiara,iar de prin toamna se schimba tot personalul, dar si numele cladirii..Si mai este ceva care ma duce cu gandul ca o sa il dea afara.Azi si maine sunt zile libere pentru toata lumea,dar el a spus ca are concediu pana dupa ce incep scoala, pentru ca i-a ramas de anul trecut.Eu cred ca de fapt l-au dat afara, dar nu vrea sa ne spuna..Nici eu nu stiu ce sa mai cred...
Ce ma sfatuiti sa fac? sad

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ial de mana cu nevasta lui si il duceti la medicul de familie pentru un tratament.

| DomnişoaraClannad a răspuns:

De ce nu încerci să vorbeşti cu el? Sau măcar cu mama ta.