1. Oricum nu exista actor care sa piarda un rol important, ca sa nu pozeze nud; nuditatea adesea nu excita dealtfel; sa eviti nuditatea neconditionat este contra eticii profesiei de actor. 2. De multe ori o tendinta merge prea departe, si au loc schimbari ireversibile, DAR nici o tendita nu merge la infinit; la un moment dat directia se schimba. Deocamdata e foarte multa por.nografie produsa de amatori, mai incitanta decat cea cu actori por.no, asa ca actorii por.no tind sa dispara, nicidecum sa devina actorii mainstream actori por.no.
Te gandesti sa dai la actorie si te framanta gandul?
Lasand gluma la o parte, te-ai hotarat la ce facultate dai?
Mi-ar surade ideea, insa actorii sunt prost platiti in Romania.
Exista si actori amatori, nu cred ca studiile mai au vreo relevanta in arta.
Poate daca mama accepta oferta unui agent de recrutare a tinerilor pentru reclame, deveneam vedeta.
Da, da, am vazut ca esti tot in cautarea celor mai bine platite specializari aici pe TPU (cam nepotrivit locul), insa nu întotdeauna cel mai platit job le surade tuturor.
Nu te baza pe asta Agentii de recrutare sunt pusi special sa caute copii fara un scop in viata, care sufera de exhibitionism si care se vand ieftin doar pentru a aparea pe ecrane. E treaba lor sa recruteze no-name-uri la costuri cat mai mici, pentru ca reclamele lor sa coste cat mai putin. Si faima aia nu tine pana la urma mai mult de 5 minute.
Nu sunt in cautatea a celor mai platite specilaizari, nicidecum.
Ma gandesc serios la sfaturile pe care le-am primit in legatura cu piata muncii, si anume, ca foarte multi absolventi devin someri sau nu lucreaza in domeniile pentru care s-au pregatit.
Mi s-a mai spus ca evit mediul privat, caci in perioade critice pentru angajati, angajatorii se comporta necuviincios cu ei.
Fara particula "a"
"Mi s-a mai spus ca evit mediul privat, caci in perioade critice pentru angajati, angajatorii se comporta necuviincios cu ei." Cine ti-a zis asta, a facut o generalizare prea mare. Asta se poate intampla si la stat. Nici la stat, nici la privat n-o sa gasesti 100% etica in afaceri si-n raportul cu angajatii. Insa, sa blamam tot sectorul privat sau tot sectorul public pentru niste derapaje etice, nu ne asigura realitatea situatiei. Dar da, ai putea sa ai aspectul asta in vedere ori de cate ori iti cauti un job, eventual sa te interesezi inainte cum sunt tratati angajatii si daca se respecta conditiilie de protectie sociala a salariatilor. E un aspect important in ambele tabere.
Unii, tot mai putini in tara asta, mai tin cont si de aptitudini cand isi cauta un job (asa cum ar trebui sa se faca in mod normal), nu urmaresc numai beneficiul ultim. Or, daca, aptitudinile nu ii recomanda, degeaba vor sa fie actor, programator, doctor, inginer, psiholog, chirurg, etc.
FilosofulDepresiv2022 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
mad000004 întreabă: