| AnaMariaCiubotaru a întrebat:

Buna, tuturor!
Tocmai am aflat că iubitul meu în vârstă de 29 de ani nu a fost lăsat să vina la ziua mea (îl invitasem că asa mi se părea ok), de Florii, mama lui interzicandu-i radical acest lucru.
Da, anul acesta Floriile au coincis cu ziua mea.
Eu l-am invitat politicos și la început a acceptat, dar a doua zi a venit supărat și chiar super nervos și a zis că nu mai poate veni că sta cu familia in ziua aceea.
Zilele acestea am vorbit cu mama lui și am aflat exact ca ea a fost cea care nu l-a lăsat, spunandu-i că suntem cu toții creștini și trebuie fiecare sa stăm la casele noastre.
Ce părere aveți?
Eu am făcut 25 de ani, el are 29.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Wow și mai stai cu el?

| vatadezahar24 a răspuns:

Bună! Am totuși o întrebare, de ce mai ești cu el? La vârsta lui să asculte de ce zice mami, e imatur. Există un termen în engleză pentru un astfel de băiat, "mommy’s boy". Caută-l și vezi ce înseamnă

| Violleta2022 a răspuns:

Hai sa fim seriosi, ca nu are 12 anisori si nu-l lasa maica-sa este probabil un zgarcit sadea, ca la 29 este ditamai barbatul martur, pe care nu-l mai poate tine nimeni in casa, nici legat.

| Dragobeta a răspuns:

La 29 de ani sta sub fusta mamei? Putea sa injumatateasca ziua daca voia. Ah! parca vad ca maine te plangi ca soacra se baga in casa voastra si decide pentru voi.

| Mosotti a răspuns:

E cam pampalica, ca daca nu era, venea. La 29 ani asa ceva nu e posibil, e de fusta ma-si, deci nu prea ai baza pe el, va face ce zice ma-sa mereu.