| Thecurious a întrebat:

Buna tuturor, va rog sa imi amintiti cum se sfarseste Cei trei muschetari dupa 20 de ani si ce varste aveau cei patru?
Cei patru majordomi supravietuiesc pana la final?

7 răspunsuri:
| Darkmagic a răspuns:

Stiu ca Athos se intoarce la Bragelonne, Aramis la manastirea lui din Noisy, Porthos este facut baron si se retrage la mosie iar d'Artagnan e avansat capitan. Cum nu avea o casa, s-a intors la un han sau la o proprietareasa cu care s-a consolat dupa Constance, toate cele de mai sus intamplandu-se dupa ce d'Artagnan si Porthos il rapesc pe Mazarin si o santajeaza putin pe Anna de Austria.
Nu stiu cine sunt "majordomii", dar sigur sunt bine si aia, laughing rugamintea mea este doar sa pui intrebari despre religie, "exista"-"nu exista", psihologie si Univers! Ca la astea sa pricepe lumea. big grin
Daca-i iei cu citeala... i-ai pierdut. happy
Direct IN CAP o sa se duca Ro, daca nici dupa 20 de ore, la Conversatii (cea mai cea rubrica), NU s-a gasit unul, bă UNUL! ...sa-ti raspunda un simplism.
Si cineva spunea ca sunt din cale-afara de arogant... laughing
Bine mă. big grin
Stingeti lumina!

| Raven a răspuns (pentru Darkmagic):

Se referă la Planchet, Grimaud, Bazin, Mousqueton, valeții lor, amuzant că-mi mai amintesc numele lor deși nu mai rețin ce s-a întâmplat cu ei...

| Thecurious explică (pentru Raven):

Am citit volumul in urma cu 8 ani.
Da, ei sunt valetii. Cred ca supravietuiesc.

| Thecurious explică (pentru Darkmagic):

"Stingeti becul " nu ar fi mai potrivit?

| Raven a răspuns (pentru Thecurious):

Eu l-am citit în urmă cu peste 25 ani și nici nu aveam cartea la îndemână, țineam minte cum se termină Cei trei muschetari fiindcă am citit-o de vreo trei ori dar nu și După 20 de ani (mi-a plăcut mai puțin și am citit-o o singură dată)

| Thecurious explică (pentru Raven):

Una dintre scenele, din primul volum, care m-au marcat a fost cea in care D"Artagnan ii promite, sub esafod, regelui Carol ca ii va proteja fiul.
Imi amintesc scena in ceata, sper sa nu fi gresit.

| Raven a răspuns (pentru Thecurious):

Nu mai știu dacă era D'Artagnan sau Athos

Întrebări similare