Stiu ca Athos se intoarce la Bragelonne, Aramis la manastirea lui din Noisy, Porthos este facut baron si se retrage la mosie iar d'Artagnan e avansat capitan. Cum nu avea o casa, s-a intors la un han sau la o proprietareasa cu care s-a consolat dupa Constance, toate cele de mai sus intamplandu-se dupa ce d'Artagnan si Porthos il rapesc pe Mazarin si o santajeaza putin pe Anna de Austria.
Nu stiu cine sunt "majordomii", dar sigur sunt bine si aia, rugamintea mea este doar sa pui intrebari despre religie, "exista"-"nu exista", psihologie si Univers! Ca la astea sa pricepe lumea.
Daca-i iei cu citeala... i-ai pierdut.
Direct IN CAP o sa se duca Ro, daca nici dupa 20 de ore, la Conversatii (cea mai cea rubrica), NU s-a gasit unul, bă UNUL! ...sa-ti raspunda un simplism.
Si cineva spunea ca sunt din cale-afara de arogant...
Bine mă.
Stingeti lumina!
Am citit volumul in urma cu 8 ani.
Da, ei sunt valetii. Cred ca supravietuiesc.
"Stingeti becul " nu ar fi mai potrivit?
Eu l-am citit în urmă cu peste 25 ani și nici nu aveam cartea la îndemână, țineam minte cum se termină Cei trei muschetari fiindcă am citit-o de vreo trei ori dar nu și După 20 de ani (mi-a plăcut mai puțin și am citit-o o singură dată)
Una dintre scenele, din primul volum, care m-au marcat a fost cea in care D"Artagnan ii promite, sub esafod, regelui Carol ca ii va proteja fiul.
Imi amintesc scena in ceata, sper sa nu fi gresit.
Nu mai știu dacă era D'Artagnan sau Athos
anca95deea întreabă: