| MariaSerenaBlumore2 a întrebat:

Buna tuturor.Vi se pare normal sa am tot elul de frici ciudate? laughing Adica eu cand ma uit la un film unde este vorba despre un criminal in serie imi e frica sa nu ajung vreodata asa,sau cand aud ca cineva s-a sinucis sa nu fac si eu asta, sa nu devin sadica cu animalele.Adica imi este frica de tot felul de chestii inspaimantatoare.Dar nu vreau sa merg la psiholog.Prefer parerile voastre si sfaturile :*

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asasinii nu sunt persoane idioate care sa ucida in stanga si in dreapta, ei omoara persoane influente asa ca poti sta linistita.
Tie iti e frica pentru ca te gandesti la lucrul asta, si noaptea daca te gandesti la tot felul de tampeni o sa ti se faca frica.Ce trebuie sa faci e sa intelegi lucrurile astea sunt in mintea ta, sunt doar ganduri nu lucruri reale.

1 răspuns:
| Nuamchefazi12 a răspuns:

Nu mi se pare ciudat. Asta înseamnă că încă nu ți-ai găsit personalitatea și e normal, dar dacă ție ți-e frică înseamnă că cel puțin 10% din tine crede că ești în stare să faci asta. Și eu sunt la fel ca și tine și mi-am dat seama că cu cât mă gândesc mai mult la un lucru negativ (gen: e posibil să vreau vreodată să mă sinucid? îmi e frică) cu atât mai rapid se întâmplă, datorită Universului care îți oferă ce gândești. Fundă?