| A18ndr a întrebat:

Buna tuturor,
Voi cum reusiti sa iesiti din zona voastra de confort si sa faceti o schimbare in viata voastra?
Mie personal imi este foarte greu.
Sunt intr-o situatie dificila, vreau sa fac o schimbare in privinta locului de munca, insa decizia asta e foarte grea din n motive. Totodata simt ca decizia de a face schimbarea este ceea ce imi trebuie in viitorul apropiat(dar nu este destul de suficient sa imi ies din zona de confort)
Helphappy ( sper ca intelegeti ce vreau sa spun)

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Nu pot spune ca am o strategie clara, ci doar ma arunc cu capul inainte, improvizand pe parcurs.laughing Gandeste in felul urmator: Cand simti ca stagnezi si nu primesti nicio multumire sufleteasca, e clar ca nu te afli pe drumul cel bun.In acelasi timp, e destul ca evident ca, cu cat amani mai mult decizia, cu atat mai mult bati pasul pe loc si iti irosesti timpul pretios, energia, gandurile.You can do it! In timpurile actuale nu mai tine nimeni cu dintii de un loc de munca pana cand se pensioneaza.Profita de noi oportunitati in masura in care poti, fiindca nu ai absolut nimic de pierdut, dar ai numai de castigat, macar in ce priveste dezvoltarea personala.Succes.

| A18ndr explică (pentru dullcat):

Chiar voiam sa aud ceea ce mi-ai scris tu. M-ai uns pe suflet si cumva gandeam la fel, desi nu indrazneam sa duc gandul pana la capat. Multumesc!

| dullcat a răspuns (pentru A18ndr):

Cu placere! Ma bucur sa aud asta.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nimenui nu-i este usor sa faca schimbari drastice, iar daca este nevoie si este spre binele si sanatatea ta, fa-le, fiindca sunt utile si uneori vitale.
Nu mi-a fost usor deloc, dar am luat in viata mea cateva decizii extreme care au avut ca rezultate schimbari majore in viata mea si a familiei mele, pe care nu le regret, desii mi-au rupt sufletul atunci, ca am lasat in urma oameni dragi mie.

Un loc de munca nu-i o decizie dificila, ci una de disconfort, ca te-ai obisnuit la vechiul loc de munca si acum trebuie sa te muti.
Daca vrei ceva mai bun pentru tine, care implica o schimbare doar de loc de munca, atunci fa-o, ca te vei acomoda oriunde te vei angaja, daca asta iti doresti.