anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor.
Vreau sa spun ca de mult timp ma confrunt cu aceeasi problema. Nu-mi pot controla emotiile. Mereu imi vine sa zambesc. Eu nu pot sta serioasa sau sa spun ceva fiindca zambesc. E ca si cum m-ar intimida ceva. A mai trecut cineva prin asta? Cum ati trecut peste?
Si daca nu, aveti idee cum imi pot stapani emotiile si sa pot face si eu aceea poker face fara sa zambesc?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ti-am explicat deja. O solutie e sa inveti de ce trebuie sa te uiti in ochii cuiva si sa nu mai zambesti fals. Hai, e de inteles la prima vedere, o persoana straina. Dar cand e una pe care o vezi mai des...

Daca chiar nu te poti controla atunci am totusi o veste buna. O sa faci cariera buna in agent de vanzari. E nevoie acolo, nu de alta.

9 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

De ce ai vrea sa nu mai razi mereu? happy
E super tare ca faci asta. Eu unul imi creez proprile motive sa rad mereu.
Ma rog, am sa iti raspund la intrebare.
Gandeste-te la altceva atunci. Vezi prin lucruri, vezi dincolo de lucruri. Gandeste profund.
Si asculta muza rock happy

| anonim_4396 explică (pentru DoarBogdan):

Raspunsul tau e o prostie.
Ce mi se intampla e involuntar, ca si atunci cand stranuti. Cand faci "hapciu", nu te poti opri, exact asa si la mine.
O chestie de juma de secunda nu poate fi data la o parte de un gand, care se creeaza pe o durata mai mare de timp.

| anonim_4396 explică (pentru DoarBogdan):

Btw,sunt rockerita.

| DoarBogdan a răspuns (pentru anonim_4396):

Frumos happy Same. Oarecum laughing

| OldSoul a răspuns:

Ca idee e super sa ai pe cineva in grup care e mereu cu zambetul pe fata, i-ar influenta pozitiv pe ceilalti.
Acum desigur poate fi si un dezvantaj in mai ales cand este vorba de ceva serios.
Oricum ai putea incerca sa-ti musti limba in acel moment pentru a nu rade.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ne-ai spus situatia in care ti se intampla. Ti se intampla doar la scoala cand esti ascultata? N-are cum sa fie in orice moment. Fiindca n-as avea vesti prea bune.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu mereu, la anumite persoane.
Nu pot da ochii cu o persoana, de aia zic.
Cand sunt ascultata stau foarte serioasa.

Da, am inteles. Stiu genul tau. Esti o persoana care nu prea are incredere in sine. Esti rusinoasa, rezervata. Dar trebuie s-o faci, sa stii. Sunt multe explicatii psihologice in spate. Dar gandeste-te ca uitandu-te in ochii cuiva cand relationezi cu el inseamna sa-l respecti.

Da,dar cum sa trec peste blocajul acela?
Efectiv, doar zambesc si nu pot sa raspund sau sa continui.

Ti-am explicat deja. O solutie e sa inveti de ce trebuie sa te uiti in ochii cuiva si sa nu mai zambesti fals. Hai, e de inteles la prima vedere, o persoana straina. Dar cand e una pe care o vezi mai des...

Daca chiar nu te poti controla atunci am totusi o veste buna. O sa faci cariera buna in agent de vanzari. E nevoie acolo, nu de alta.