Ti-am explicat deja. O solutie e sa inveti de ce trebuie sa te uiti in ochii cuiva si sa nu mai zambesti fals. Hai, e de inteles la prima vedere, o persoana straina. Dar cand e una pe care o vezi mai des...
Daca chiar nu te poti controla atunci am totusi o veste buna. O sa faci cariera buna in agent de vanzari. E nevoie acolo, nu de alta.
De ce ai vrea sa nu mai razi mereu?
E super tare ca faci asta. Eu unul imi creez proprile motive sa rad mereu.
Ma rog, am sa iti raspund la intrebare.
Gandeste-te la altceva atunci. Vezi prin lucruri, vezi dincolo de lucruri. Gandeste profund.
Si asculta muza rock
Raspunsul tau e o prostie.
Ce mi se intampla e involuntar, ca si atunci cand stranuti. Cand faci "hapciu", nu te poti opri, exact asa si la mine.
O chestie de juma de secunda nu poate fi data la o parte de un gand, care se creeaza pe o durata mai mare de timp.
Btw,sunt rockerita.
Frumos Same. Oarecum
Ca idee e super sa ai pe cineva in grup care e mereu cu zambetul pe fata, i-ar influenta pozitiv pe ceilalti.
Acum desigur poate fi si un dezvantaj in mai ales cand este vorba de ceva serios.
Oricum ai putea incerca sa-ti musti limba in acel moment pentru a nu rade.
Nu ne-ai spus situatia in care ti se intampla. Ti se intampla doar la scoala cand esti ascultata? N-are cum sa fie in orice moment. Fiindca n-as avea vesti prea bune.
Nu mereu, la anumite persoane.
Nu pot da ochii cu o persoana, de aia zic.
Cand sunt ascultata stau foarte serioasa.
Da, am inteles. Stiu genul tau. Esti o persoana care nu prea are incredere in sine. Esti rusinoasa, rezervata. Dar trebuie s-o faci, sa stii. Sunt multe explicatii psihologice in spate. Dar gandeste-te ca uitandu-te in ochii cuiva cand relationezi cu el inseamna sa-l respecti.
Da,dar cum sa trec peste blocajul acela?
Efectiv, doar zambesc si nu pot sa raspund sau sa continui.
Ti-am explicat deja. O solutie e sa inveti de ce trebuie sa te uiti in ochii cuiva si sa nu mai zambesti fals. Hai, e de inteles la prima vedere, o persoana straina. Dar cand e una pe care o vezi mai des...
Daca chiar nu te poti controla atunci am totusi o veste buna. O sa faci cariera buna in agent de vanzari. E nevoie acolo, nu de alta.