anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

vreau sa va aduc la cunostina o problema- cel putin pentru mine este o problema: cand cauti pe google TPU,se deschid cautarile rezultate de la google dp care mai jos un pic apare ceva de genul : "intrebari pentru prosti(TPU), eu nu am fb,dar am intrat pe pag aceea de fb a se poate intra si fara cont de fb,si vad print-screen-uri de la noi,utilizatorii TPU,pai domnilor de la TPU,poate orice nebun sa intre,sa dea print-screen la ceea ce poate pentru mine este o problema,cer ajutor sau sfaturi aici pe site ca pe urma sa apara pe fb si sa rada niste cretini cu gura pana la urechi de intreabarea mea(nu am fost eu in cauza) dar uitat-iva fratilor si sa imi sp daca va convine ca nick-name-ul vostru de aici,sa apara acolo,si de intreabarea voastra sa se rada k de...
mie mi se pare f ciudat,adica chiar nu se poate face nimic? dar sunt sigura ca printre utilizatorii "corecti", sunt anumiti "viermi" care pun intrebari aa la bascalie, ce parere aveti?

1 răspuns:
Apache
| Apache a răspuns:

Eh...aici nu sunt de acord!
Si stii de ce?
pentru ca majoritatea acelori useri isi merita soarta!
Daca intrebarea acelui user este prosteasca sau numele de user este unul pus in bascalie, atunci de ce sa nu razi de acest lucru?
Daca tu simti ca pui intrebari prostesti care ar putea sa ajunga pe acel site..atunci e problema ta!
Dar e o diferenta intre intrebarile prostesti puse de pustoaice de 12 de care da ..merita sa faci misto, si intrebarile poate putin personale puse de alti useri..de care nu ai de ce sa iti fie rusine atata timp cat esti sub protectia anonimatului!
Atata timp cat nu faci parte din grupul userilor,, penibili,, de pe TPU nu ai de ce sa iti faci griji... dimpotriva
si 2 ) TPU este un site unde poti pune orice intrebare vrei sub protectia unui cont anonim!
Nu vad ca ti-ai pus numele adevarat ca user..asa ca de ce iti faci griji ca o sa rada toti idiotii de pe facebook de tine?
Nici macar nu se stie cine esti