Parerea mea e ca ar trebui sa il lasi, sa vezi daca vrea sa va impacati sau nu. ideea e sa nu il stresezi cu telefoane si mesaje. lasa-l in pace sa va veni singur inapoi, daca nu, inseamna ca nu te merita
O parere mai dura... dupa 2 ani jumatate de relatie ceea ce spui tu nu prea se poate intampla.Adica sa se supere asa pe tine. Poate s-a plictisit iar faptul ca tu ai plecat dupa o ora, ma rog, e doar un pretext. E o vorba, timpul le face pe toate, ai rabdare si vezi ce vrea ce face, sau pur si simplu intreaba-l direct ce vrea. Vrea sa mergeti inainte sau da cu piciorul la tot ce a fost.Motivul pentru care s-a suparat nu exista parerea mea. Vorbiti sincer.Atat.Bafta!
Lasa-l o perioada 2 3 zile nu stiu.si vezi ce se intampla. dar gandeste-te la el. incearca sa ii mai trimiti cate un mesaj cu ''te iubesc sa stii'' poate te cauta si el. incearca nu iti pierde speranta
Eu spun sa te desparti cateva zile de el ( 3, 4 zile) si apoi sa ii trimiti o scrisoare anonoma si sa-i spui sa va intalniti. si acolo sa il intrebi de ce te-a parasit si nu accepti un nu.
BUna, cam ciudat comportamentul lui, totusi dupa atata timp de relatie ma gandesc ca il cunosti si stii reactiile lui.
Nu cred ca e un motiv de despartire, poate a fost oboseala de vina sau pur si simplu a avut o stare de dispozitie mai proasta, sau poate ceva scartaie in relatia voastra si asta tu trebuie sa stii; poate a intervenit si monotonia in relatie.
Daca l-ai sunat, i-ai trimis mesaje si el nu ti-a raspuns, atunci nu il mai cauta. Ocupa-ti timpul cu ceva si gandeste-te ca daca ii pasa de tine, te cauta el fara indoiala.
Lasa-l sa ii treaca supararea, daca cumva trec cateva zile bune si el nu da niciun semn de viata, atunci contacteaza-l tu, dar nu insista.Nu trebuie sa te umilesti pentru. el mai ales ca nu ai gresit cu nimic.
Lasa-l sa isi vada purtarea si sa mai lase si el din orgoliu cand e vorba de tine.