| adyth a întrebat:

Vroiam sa va spun( ca fapt divers) ca mi-am luat un dream catcher big grin... ce parere aveti despre asta? credeti ca functioneaza? Pe mine mai mult ma pasioneaza chestiutele astea.asa legendele si toate prostioarele... si de mult mi-am dorit un dream catcher, mai ales ca arata super si ca obiect decorativ big grin. Astept parerea voastra...si daca aveti chestii interesante nu ezitati sa'mi spuneti si mie! Cred ca m'as baga la colectionat tot felul de "amulete" si tampenii de genul

10 răspunsuri:
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Vreau si eu...

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

@adyth vreau si eu link sa imi iau. Daca nu merge, te rog sa tii minte ca ziua mea este in noiembrie :d

| Ben. a răspuns:

Am avut si eu unu in camera mezinului.nu i-a placut niciodata sa doarma singur la el in camera.

| Ben. a răspuns:

Nu stiu.are 10 ani si continua sa doarma cu ala mare.ala mare are 11 ani.two shots, two targets.nu i-e frica decat sa doarma singur.se joaca cu serpii si se arunca in mare de pe o stanca de 14 metri.in schimb nu poate sa doarma singur.cand e nevoit sa doarma, totusi, singur, isi ia pisica cu el.

| adyth explică:

Din cauza asteia sau din cauza ca ii era pur si simplu frica de intuneric sau sa stea singur?
si mie mi'e frica de intuneric rolling on the floor) si sa stau singura. dar nu imi mai fac atatea griji acum...rezist
ideea era alta...am avut o serie de vise foarte ciudate si obositoare.care m'au urmarit ani... acum nu mai am nici o gara... dar vreau sa incerc whistling

| adyth explică:

Cu sigurantza. sper sa functioneze
devil

| adyth explică:

Uite d'aia am si eu pisica big grin ciudat. dar functioneaza... laughing

| adyth explică:

Zbenguici eu am luat unul mare...si am dat 18 RON big grin

aaa si apropo
rolling on the floor) prima dubla.
a functionat ceva ceva laughing))

| julliano a răspuns:

Sper sa-ti filtreze visele urate si sa ti le lase pe alea bune, nu numai sa capteze praful din camera happy Sa ne povestesti peste cateva zile cum ai visat. pa pa

| julliano a răspuns:

A functionat? happy Ei, ai dat putin pe el, am vazut pe situri straine ca sunt in jur de 20-25 USD.