@adyth vreau si eu link sa imi iau. Daca nu merge, te rog sa tii minte ca ziua mea este in noiembrie :d
Am avut si eu unu in camera mezinului.nu i-a placut niciodata sa doarma singur la el in camera.
Nu stiu.are 10 ani si continua sa doarma cu ala mare.ala mare are 11 ani.two shots, two targets.nu i-e frica decat sa doarma singur.se joaca cu serpii si se arunca in mare de pe o stanca de 14 metri.in schimb nu poate sa doarma singur.cand e nevoit sa doarma, totusi, singur, isi ia pisica cu el.
Din cauza asteia sau din cauza ca ii era pur si simplu frica de intuneric sau sa stea singur?
si mie mi'e frica de intuneric ) si sa stau singura. dar nu imi mai fac atatea griji acum...rezist
ideea era alta...am avut o serie de vise foarte ciudate si obositoare.care m'au urmarit ani... acum nu mai am nici o gara... dar vreau sa incerc
Zbenguici eu am luat unul mare...si am dat 18 RON
aaa si apropo
) prima dubla.
a functionat ceva ceva ))
Sper sa-ti filtreze visele urate si sa ti le lase pe alea bune, nu numai sa capteze praful din camera Sa ne povestesti peste cateva zile cum ai visat. pa pa
A functionat? Ei, ai dat putin pe el, am vazut pe situri straine ca sunt in jur de 20-25 USD.
DoarUnNimeni întreabă:
AdyYnNnNn întreabă: