Nu trebuie sa mai plangi... daca ai sa ii spui ceva spune-i intr-un mod direct fara sa eviti, daca tu crezi ca el nu te mai iubeste intreaba-l daca are pe alt cineva.Nu evita sa ii spui ce simti, daca el vrea sa se desparta de tine spune-i sa nu te mai contacteze si gata! sper ca ti-am fost de ajutor! O sa iti fie destul de greu sa il uiti dar daca nu o sa il mai auzi sau sa il vezi iti va fi mai usor
In locu tau i'as trimite mesaj asa:
,,Uite,daca tot ai vrut sa iti zic direct,iti zic! Am o intrebare,sa o luam asa, daca si tu vrei, sa ne combinam asa? Ce zici? N-ar fi fain?''
Asa cu curaj i-as trimite.
Nu pot zice asa. Din postarea anterioara poate ati vazut ca de fapt el sustine ca ne-am despartit pentru binele meu.Ca eu punand prea mult suflet daca ne desparteam mai tarziu era mult mai greu pentru mine. nu stiu as vrea sa il intreb tot ce imi sta in minte, sa aflu ceea ce simte acum pentru mine, dar as vrea sa o fac intr-un mod cat mai indirect chiar daca el vrea sa fiu directa. dar stau si ma gandesc si, poate are dreptate. poate asa e cel mai bine pentru mine chiar daca imi e greu sa accept.Tot mai cred ca o sa existe o continuare, dar am o presimtire ca o sa fie cam rea